İstanbul Büyük Şehir Belediyesi yönetim görevlisi alımı yapacak.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi yönetim görevlisi alımı yapacak.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi kendi bünyesi içerisinde görevlendirilmek üzere uzman kamu yönetim görevlisi alımı yapacak.

Başvuru Şartları Nedir?

  1. İstanbul belediyesi işçi alımı dahilinde gerekli işlemleri yapmak isteyenlerin Türk vatandaşı olması, kamusal haklardan mahrum kalmaması, B türü ehliyetlerini olması ve aktif şekilde iyi araç kullanabilmeleri ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.
  2. Uzman yönetici alımı başvuruları gerçekleştireceklerin yerine getirecekleri işlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.
  3. Kamu memur alımı ilanları için başvuru işlemi yapacak olan vatandaşların üniversitelerin kamu yönetimi bölümü mezunu olması, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları, ÜDY1 ve ÜDY3 yetki belgelerinin olması ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Başvuru Bilgileri Nedir?

İstanbul KPSS'siz memur alımı için son başvuru tarihi 19.09.2021.

Başvuru Linki: https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

İŞTE İLAN METİNLERİ

isper-kamu-19-9.jpg

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.