İstanbul Üniversitesi AUZEF bünyesine personel alımı için açılan boş kadrolar

İstanbul Üniversitesi AUZEF bünyesine personel alımı için açılan boş kadrolar

AUZEF bünyesine personel alımı için açılan boş kadrolar

İstanbul Üniversitesi AUZEF Açıklanan Kadrolar

İstanbul Üniversitesi AUZEF bünyesine personel alımı için açılan boş kadrolar;

Büro Personeli 15 kişi,

Tekniker 8 kişi,

Bilişim Mühendis 4 kişi,

Endüstri Mühendis 1 kişi,

Sınav Hizmetleri Uzmanı 3 kişi,
 
Çözümleyici 6 kişi,

Sistem Programcısı 6 kişi olmak üzere toplam 43 kamu personeli alımı yapılacak.

İŞTE BRANŞ BRANŞ BAŞVURU ŞARTLARI

AUZEF Personel Alımında 2020 KPSS Puanı Esas

İ.Ü AUZEF personel alımında adayların seçiminde 2020 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları esas alınacak.

İstanbul Üniversitesi 15 Büro Memuru Alımı

İstanbul Üniversitesi 15 Büro memuru alımı adaylarının lisans Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile İletişim Fakülteleri bölüm mezunları arasından 10 kişi,


 
Lisans İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölüm mezunları arasından 5 kişi büro memuru personeli alınacak. Adayların 2020 KPSS P3 Puanı en az 70 olması hususu aranmaktadır.

AUZEF 8 Tekniker Personel Alımı

AUZEF 8 tekniker personel alımında adayların ön lisans Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Web Tasarımı ve Kodlama gibi bölümlerin herhangi birinden mezun olması, 2020 KPSS P93 puanı asgari 70 olması şartı bulunuyor.


 
stanbul-universitesi-personel-alimi.jpg

İstanbul Üniversitesi 5 Mühendis Memur Alımı

Üniversite 5 Mühendis memur alımı adayları içerisinden lisans Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Sistem Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölüm mezunları arasından 4 kişi, 
Lisans Endüstri Mühendisliği bölüm mezunları arasından 1 kişi Mühendis alımı yapılacak.


 
Sınav Hizmetleri Uzmanı 3 Devlet Personel Alımı

Sınav hizmetleri uzmanı olarak alınacak 3 devlet personeli alımı adayları için lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunları arasından KPSS P3 puanı en az 60 olan kişiler arasından seçilecek.

Çözümleyici Kadrosuna 6 Kamu Personeli Alımı

Çözümleyici olarak 6 kadroya yerleştirilecek kamu personeli alımı adaylarının lisans bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölüm mezunları arasından, KPSS P3 puanı en az 60 olan kişiler arasından seçilecek.


 
Sistem Programcısı 6 Kişi Personel Alımı

Sistem programcısı 6 personel alımı adaylarının lisans bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölüm mezunu olmaları ve 2020 KPSS P3 puanı en az 60 olması gerekmektedir.

İstanbul Üniversitesi AUZEF Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için ekte başvuru kılavuzundaki özel şartlarında incelenmesi ve şartları taşıyan adayların 29 Kasım 2021 tarihi ile 13 Aralık 2021 tarihleri arasında başvurularını kurum resmi internet sitesi “pbys.istanbul.edu.tr/başvuru” adresinden online olarak yapmaları gerek

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.