İşte yatak odası itiraflarını paylaşan ünlüler

İşte yatak odası itiraflarını paylaşan ünlüler

Kylie Jenner ise kocası Travis Scott ile bebekleri olduktan sonra, cinsel hayatlarının daha fazla renklendiğini söylemişti.

En ilginç sevişme yerine ünlü isim Nez "Özel jet, yalan söylemeye gerek yok. Özel jetim vardı bir dönem" cevabını verdi. Ayrıca Nez, amatör porno sevdiğini de söyledi ve yatakta kuralları olmadığını belirtti.

 

Russel Brand ise eski eşi Katy Perry’i üzecek sırlar paylaştı. Russel Brand, Katy Perry ile birlikte olurken başkasını düşünüyordum.

 

Yasemin Özçelik tarafından hazırlanan programına konuk olan başarılı cerrah Prof. Dr. Yeşim Erbil, kardeşi Mehmet Ali Erbil hakkında şaşırtan itiraflarda bulundu. Yeşim Erbil,

"Eskiden Tan Sineması vardı. Orada yetişkin filmleri oynardı, seks filmi. Benim de canım sıkılmıştı. Annem de abime ’Kardeşini sinemaya götürüver’ dedi. Abim de beni o filme götürdü. Öyle bir film olduğunu biliyor muydu bilmiyorum. Filmde çıplak bedenler var. Ben de bakmıyormuş gibi yaptım, utanıyorum abimden. Sonra çıktık, sevinçle babama sinemaya gittiğimizi söyledim. Babam Tan Sineması'na gittiğimizi duyunca "Defol git" dedi. Beni yanından kovdu. İkizimizi de azarladı. O anımızı hiç unutamam" şeklinde çocukluk travmasını anlattı.

Berfu Yenenler sahnede kendini bana bırak diyen eşi Eser Yenenler'e, "Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor" cevabını verdi.

 

Bullur Kaya verdiği bir röportajda, "Aldatma konusu partnerimden daha tehlikeliyim" demişti.

 

Miley Cyrus, ilk cinsel birlikteliğini hemcinsiyle yaşadığını itiraf etti.

 

Angelina Jolie, Brad Pitt ile yatak odası sırrını paylaştı. Jolie, ‘ Hamilelik seks hayatınızı canlandıran bir durum. Sizi daha yaratıcı olmaya zorluyor ve bu sayede de çok eğleniyorsunuz. ‘

 

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ da yatak odası sırlarını paylaşan ünlüler arasında. Seks hayatlarının kocası Yağmur Atacan ile günden güne iyiye gittiğini söyleyen Altuğ, yaşının ilerledikçe enerjisinin de düşmediğini ve libidosunun da bununla bağlantılı olduğunu düşündüğünü söyledi. Altuğ sadece cinsel hayatın önemli olmadığını şu sözleri ile de ifade etti: ‘Seks önemlidir. Çünkü seks olmadığı zaman, aşk ve tutku düşmeye başlar. Sadece seksle de olmaz. Eve geldiğinde sadece yatakta güzel vakit geçiriyorsan bu bir zaman sonra sıkıcı olur. Dolayısıyla devamında iyi geçinmeli, ortak paylaşımların olmalı’

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.