İzmir İzfaş ve İzmir İzelman İŞKUR iş başuruları

İzmir İzfaş ve İzmir İzelman İŞKUR iş başuruları

İzmir İzfaş ve İzmir İzelman İŞKUR üzerinden yayınladığı ilana göre; kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamuya 19 işçi alımı yapacak

 İzmir izfaş 10 büro personeli ve 3 bilgi işlem personeli; İzmir İzelman 1 mekatronik mühendisi ve 5 makine mühendisi alımı yapacak

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Devlet düzenine karşı suç işlememiş olmak. Kurumlar tarafından yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuçlanmak. Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak veya askerlik ile ilişiğinin olmaması. Görevini yerine getirmesine dair sağlık problemi olmaması gerekmektedir. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel herhangi bir sorunu bulunmamak.


Büro personeli ve bilgi işlem personeli kadrosuna başvuru yapacak olan adaylar; MS Office programlarını iyi derece de bilmeleri gerekmektedir. Orta veya iyi seviye de İngilizce dil bilgisine sahip olmaları gerekmektedir. Esnek çalışma saatlerine uygunluk sağlamaları ve iyi derece bilgisayar kullanmaları gerekmektedir. Adaylar geçici statüde tam zamanlı işe alınacaktır.

Mekatronik mühendisi ve makine mühendisi devlet personeli alımı kadrosuna başvuru yapacak olan adaylar ise; üniversitelerin lisans derecesinde ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. İşe alınacak olan kamu personelleri dimi kadroda tam zamanlı çalışma şartlarında istihdam edilecektir. Tercihen en az 1 yıl deneyim sahibi olmaları gerekmektedir.


Memur Alımı Başvuru Süreci

İki kamu kurumu ilanına da başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 2 Kasım 2022 ve 8 Kasım 2022 tarihleri arasında yapacaklardır. Adaylar başvurularını sadece mail üzerinden özgeçmiş belgesi göndererek yapacaklardır. Kurumlar tarafından yayınlanan ilana göre farklı yollarla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İzmir İzfaş Başvuru Adresi için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.