İzmir Karşıyaka çarşıda saldırı

İzmir Karşıyaka çarşıda saldırı

İZMİR'DE SOKAK ORTASINDA DEHŞET! BIÇAK ÇEKİP CİNSEL SALDIRIYA KALKIŞTI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 20 Temmuz D.G.'nin yolunu kesen F.K. isimli şahıs elinde bıçakla cinsel saldırıda bulunmak istedi. D.G.'nin çığlıklarını duyan bir vatandaş ona yardım etmek için gelirken saldırgan o sırada kaçtı. F.K. isimli şahıs yapılan operasyonla yakalandı

 
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde 20 Temmuz aat 07.10 sıralarında D.G. isimli kadın işe giderken yüzü maskeli F.K. isimli şahıs tarafından önü kesildi. F.K. isimli şahıs elinde bıçağı ile D.G.’ye cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı.


TEDAVİ EDİLDİ
Kadının çığlıklarını duyup, gelen güvenlik görevlisi E.Y.’yi gören saldırgan, kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. D.G., sağlık ekiplerince tedavi edildi.


 
OPERASYONLA YAKALANDI
Saldırının ardından farklı branşlardaki polislerden özel ekip kuruldu. Çok yönlü araştırma başlatan özel ekip, önce güvenlik kameraları kayıtlarından şüphelinin eşkalini tespit etti. Ardından da şüphelinin F.K. olduğunu saptadı. F.K.’nın saldırı öncesi ve sonrasına ait görüntülerini mercek altına alan özel ekip, şüphelinin olay yerine 20 kilometre mesafedeki Karabağlar ilçesindeki bir evde saklandığını saptadı. F.K., düzenlenen operasyonla yakalandı.


Şüpheli F.K.’nın, daha önce cinsel saldırı suçundan hüküm giydiği belirlendi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.