İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Personel İlanları 2020

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Personel İlanları 2020

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Personel İlanları 2020

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü personel ihtiyacını gidermek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlandığı ilan ile KPSS Şartı olmadan en az ilkokul mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Güvenlik görevlisi ve Temizlik Personeli kadrolarında görevlendirilmek üzere alınacak personellerin başvuru kılavuzunda yer alan başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekiyor.

Yayınlanan ilanda "Enstitümüze, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında İş-Kur üzerinden 24 sürekli işçi alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

ilann.png

KAMU PERSONELİ ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI
1. T.C. vatandaşı olmak.

2. Başvuru tarihi itibariyle 18-35 yaş arasında olmak.

3. Askerlik ile ilişiği olmamak (Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak).

4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

5. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

6. Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

7. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkûm olmamak.

8. Görevin devamlı yapılmasına engel sağlık problemi (ruhsal ve fiziksel) bulunmamak.

ÖNEMLİ DETAYLAR

1. Her aday ilan edilen kadrolardan, yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

2. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmez.

3. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

4. Başvuru listesinin İŞKUR tarafından İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü’ne gönderilmesine müteakip sözlü sınava alınacak asıl ve yedek listeler belirlenecektir. Sözlü sınava alınacak asıl adayların listesi İŞKUR’un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle boş kadro sayısının 4 (dört) katı noter huzurunda kura ile belirlenecek olup, belirlenen asıl ve yedek aday listeleri, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü web sayfasında (https://www.iyte.edu.tr) ilan edilecektir.


 
5. İlan edilen kadrolara iş başvurusunda bulunan adayların sınav yeri, sınav tarihi, sınav sonuçları, itiraz sonuçları asıl ve yedek aday listeleri ile diğer her türlü duyurular İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü web sayfasında (https://www.iyte.edu.tr) ilan edilecek, adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.
6. Başvuru yapan adayların başvuru sürecini, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü web sayfasından (https://www.iyte.edu.tr) takip etmeleri önem arz etmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR - www.iskur.gov.tr ) internet sitesi üzerinden ve İŞKUR birimlerinden yapılacaktır.

KURA İŞLEMLERİ

1. Kura çekimi 16.03.2020 tarihinde Enstitümüz “İYTE Gösteri Merkezi”nde saat 10.00’da yapılacak olup, herhangi bir değişiklik olması durumunda https://www.iyte.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır.

2. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir.

3. Kura sonucu, https://www.iyte.edu.tr adresinden ilgililere duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

BELGE TESLİMİ

Sözlü Sınava katılmaya hak kazanan adayların, aşağıdaki belgeleri, 19-20.03.2020 ve 23.03.2020 tarihleri

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

TİWİTTER KAMU PERSONEL ALIMLARI 2020 TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.