Kamu Çerçeve Protokolü tüm üniversite hastanelerinde uygulanacak

Kamu Çerçeve Protokolü tüm üniversite hastanelerinde uygulanacak

Kamu Çerçeve Protokolü tüm üniversite hastanelerinde uygulanacak

DİSK ve Dev Sağlık İş Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Kamu Çerçeve Protokolü'nün uygulanmadığı üniversite hastanelerinden gelen temsilcilerle birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr. Vedat Bilgin'e ziyarette bulundu. Heyette Manisa'dan da iki isim yer aldı. Üniversite hastanelerinde çalışanların yaşadığı sorunlar bakanlığa taşındı. 
     
DİSK ve Dev Sağlık İş Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu Kamu Çerçeve Protokolü'nün uygulanmadığı üniversite hastanelerinden gelen temsilcilerle birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr. Vedat Bilgin ile görüşme gerçekleştirdi. 

Görüşmeye Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinden Erkan Öztürk ile Serdar Yorulmaz sendika temsilcisi olarak katıldı. Ayrıca Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden gelen işyeri temsilcileri de katılım sağlayarak hastanelerindeki sorunları bakana ilettiler. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr. Vedat Bilgin, "Kamu Çerçeve Protokolü'nün kamu idareleri açısından bağlayıcı olduğunu ve sorunun çözülmesi için yazıların hazırlandığı ve üniversitelere çok kısa sürede ulaşacağını ifade etti. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.