Kamu Gözetimi Kurumu Personel Alımı 2016

Kamu Gözetimi Kurumu Personel Alımı 2016

Kamu Gözetimi Kurumu Personel Alımı 2016

Kamu Gözetimi Kurumu 07 Eylül 2016 tarihli yapmış olduğu duyuusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standları Kurumu Bağımsız Denetçi sınavı yapacak.  

Sınava; hukuk, iktisat, maliye, işletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilgiler dallarında eğitim veren fakülte ve yüksekokullardan veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca tasdik edilmiş yabancı yükseköğretim kurumlarından en az lisans seviyesinde mezun olanlar veya diğer öğretim dallarından lisans seviyesinde mezun olmakla beraber bu fıkrada belirtilen bilim dallarından lisansüstü seviyesinde diploma almış olanlar başvurabilir.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 19 Eylül 2016 tarihi ile 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular elektronik ortamda  " http://www.kgk.gov.tr" adresinden yapılacaktır. Ayrıca posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

Bağımsız Denetçilik Sınavı 13 Kasım 2016 tarihinde Ankara ve İstanbul'da yapılacaktır. Sınav yeri ve saati sınav tarihinden en az on beş gün önce Kurum internet sitesinde duyurulacaktır. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.