Kamu işçilerine Yüzde 82 ve Yüzde 55 Maaş Zammı Yapılmıştır.

Kamu işçilerine Yüzde 82 ve Yüzde 55 Maaş Zammı Yapılmıştır.

Kamu kurumlarında yeni toplu iş sözleşmeleri imzalanmaya devam ediyor.

Bu hafta Erzurum, Erzincandan sonra bir belediyede daha toplu iş sözleşmesi imzalandı. Manisa Alaşehir Belediyesinde ikramiyeler 133 güne en düşük işçi maaşları da 21 bin 500 TL ye çıkarılmıştır. Görmek için buraya tıklayınız

Osmaniye Kadirli Belediyesinde işçilerin maaşına yüzde 82 maaş zammı yapılmıştır.kadirli4.jpeg

Osmaniye/Kadirli Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İmzalar, Osmaniye Şube Başkanı Kadir Çenet ile Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan arasında yüzde 82 zam oranıyla atıldı.

Osmaniye Şube Başkanımız Kadir Çenet, sözleşmenin üyelerimize hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu kurumda en düşük işçi maaşı ikramiyelerle birlikte 18 bin TL ye çıkmış oldu

BİR DİĞER KURUMDA MANİSA KIRKAĞAÇ BELEDİYESİ. 

KAMU İŞÇİSİNİN MAAŞINA YÜZDE 55 ZAM

kirkagac2.jpeg

 Manisa/Kırkağaç Belediyesi KITAŞ A.Ş. arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme törenine Manisa 1 No’lu Şube Başkanımız Rahmi Okan Polat, Şube Başkan Yardımcısı Özlem Akın ve Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, KITAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Gürpınar, Ahmet Kirit ve Murat Kuşkonmaz ile işyeri temsilcileri katıldı.

İmzalar, Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Rahmi Okan Polat ile Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz tarafından atıldı.

Sözleşme töreninde konuşan Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Rahmi Okan Polat; “İşçimizi enflasyona ezdirmedik.

Belediye Başkanımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerde emekçi arkadaşlarımızı sevindirecek oranla imzalarımızı attık. Ortalama yüzde 55 oranında zamla sözleşmemizi imzalamış olduk.

Başta Belediye Başkanımız olmak üzere bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmemiz işçimize, sendikamıza ve belediyemize hayırlı olsun” dedi.

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz de törende konuşma gerçekleştirdi. Gedüz, şunları söyledi: “Çalışanlarımızla bir aileyiz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Çalışanlarımız için sendika başkanımız ile masaya oturarak ödemelerinde artış sağladık. Hayırlısı olsun. Allah çalışanlarımızın işini gücünü rast getirsin.”

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.