Kamu Personeli Alım İlanları

Kamu Personeli Alım İlanları

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversite ilanı,

Başvuru Adaylarında Aranan Nitelikler Nelerdir?

1 destek personeli: İletişim koordinatörlüğünde istihdam edilmek üzere Radyo ve Televizyon Programcılığı bölüm eğitimini tamamlamış erkek personel alımı yapılacaktır. 2 yıl deneyim şartı istenmektedir.

1 destek personeli: Sosyal tesiste çalıştırılmak üzere meslek lisesi Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı ve Dallarından veya Yiyecek İçecek Hizmetleri bölüm mezunu erkek adaylardan alım yapılacaktır.

1 Şoför Alımı: Lise mezunu; D veya G sınıfı ehliyeti olanlar başvuru yapabilir. Aynı zamanda SRC 4, Meslekli Yeterlilik Belgesi ve İş Makinesi Operatörlük belgesi istenmektedir. Yalnızca erkek memur alımı yapılacaktır.


1 Çözümleyici, Sistem Programcısı Alımı: Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmuş olanlar başvuru yapacaklardır. Yabancı Dil sınavından D puanı almış olmak ve 2 güncel programlama dillerini biliyor olmak gerekir.

1 Programcı: Önceki unvanla aynı olmak üzere bölüm şartını karşılıyor olması gerekmektedir. MEB onaylı belge veya sertifika kabul edilmek üzere PHP, Java, .NET dillerinden en az 2 tanesini biliyor olmak. Yabancı Dil Seviye Tespit sınavı şartı bu kadro için de aranmaktadır.


Kamu Memur Alımı Başvuru Süreci Belli Oldu!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversite ilanı, 

İlana başvurular 13.03 - 27.03.2023 tarihleri arasında alınacaktır. Başvurular Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Başvuru evraklarının eksiksiz ve doğru şekilde teslim edilmesi gerekmekte

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.