Kamuya güvenlik görevlisi alımı başvuruları

Kamuya güvenlik görevlisi alımı başvuruları

Kamuya güvenlik görevlisi alımı başvuruları 3 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı için 19 Kasım 2021 tarihli resmi gazetede güvenlik iş ilanı yayınladı. İlana göre Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere toplamda 17 güvenlik alınacak. Bu kadro için istenilen şartlar ve diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir;

BAŞVURU ŞARTLARI
Herhangi bir önlisans programından mezun olmak.

Erkek adaylarda 167, kadınlarda 162 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 10 dan fazla 15 ten az olmaması. (Tartılma ve ölçülme çıplak ayakla olmak kaydıyla)
 
Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, (Asıl listeye giren adayların atama için bu belgeyi ibraz edecekleri zaman belgenin geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir.)

Nöbet tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak.
 
KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ
İlana başvuracak adayların; ilanın Resmî Gazete’de yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adayların özel veya kamu sağlık kuruluşunda boy ve kilo ölçümü yaptırarak belgelendirmesi gerekmektedir.

Adaylar sadece tek bir unvan için nitelik kodu belirterek başvuru yapacaklardır. Birden fazla nitelik kodlu unvana başvuru yapıldığı takdirde tüm başvurular geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
4 Adet Fotoğraf,

Sözleşmeli Personel Başvuru Formu,

Özgeçmiş,

Mezuniyet belgesi, (e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)

Kimlik Fotokopisi,

Adli Sicil Kaydı, (e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)

Askerlik Durum Belgesi, (e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)

Geçerlilik süresi dolmamış KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,

Özel Koşul Belgesi (Varsa nitelikler bölümünde istenilen alanlarda çalıştığını gösterir, çalışma/görev belgeleri veya sertifikalar.)

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.