Kamuya işçi Alımlarında Değişiklik Yapıldı. 2 Haziran 2021 Resmi Gazete

Kamuya işçi Alımlarında Değişiklik Yapıldı. 2 Haziran 2021 Resmi Gazete

Kamuya işçi Alımlarında Değişiklik Yapıldı. 2 Haziran 2021 Resmi Gazete

işte genelge

Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü işçi alım şartlarında değişiklik yapılması hakkında
Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre temizlik hizmetler, güvenlik koruma hizmetleri ile bakım ve onarım hizmetleri için alınacak olan personeller sınava tabi tutulmadan doğrudan noter huzurunda kura ile belirlenebilecek
SINAVSIZ GİRİŞ
Değişen yönetmelikte şu ifadeleri kullanıldı:
Yönetmeliğe eklenen geçici 9’uncu maddede 2021 ve 2022 yılları içerisinde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere temizlik hizmetleri, güvenlik ve koruma hizmetleri ile bakım ve onarım hizmetleri için alınacak işçiler, sınava tabi tutulmaksızın doğrudan noter kurasıyla belirlenebilecek.
Buna göre, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayının dört katı kadar da yedek aday doğrudan kurayla belirlenecek. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce yapılacak değerlendirme neticesinde, asıl adaylardan gerekli şartlan taşımayanların yerine sırası ile aranan şartlan haiz yedek adaylar işe alınacak.
194565741-150711030411769-2207840985116412752-n.jpg

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.