Kamuya Maaş Mutemedi, Şoför , Uzman Memur , VHKİ Alınacaktır!

Kamuya Maaş Mutemedi, Şoför , Uzman Memur , VHKİ Alınacaktır!

Kamuya Maaş Mutemedi, Şoför , Uzman Memur , VHKİ Alınacaktır! Başvurular bitiyor

 MSÜ bünyesine yapılan sivil memur alımının başvurusunun 31 Ocak günü sona erecek

KPSS puan sınırı olmadan yapılan personel alımının başvurular internet üzerinden yapılıyor. 

“657 sayılı Devlet Memurları Kanunu” ile “Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” esaslarına göre yapılacak kamu personeli alımında başvurular için son günlere girildi. 

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

MSÜ 'ye yapılacak memur alımında başvuru şartları şu şekilde:

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,

b. Nitelik tablosunda (Tablo-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak, (Eşdeğer bölümler kabul edilmeyecektir.)

c. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) nitelik tablosunda (Tablo-2) belirtilen ilgili puan türlerinden puan almış olmak,

ç. Erkek adaylar için, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlik durumu bakımından; askerlikle ilişkisi bulunmamak,

d. Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak,

ÖZEL ŞARTLAR

İstanbul'a 1 Maaş Mutemedi: Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları önlisans programlarının birinden mezun olmak ve KPSS P93'ten geçerli puan almak.

Balıkesir'e 1 Maaş Mutemedi: Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları önlisans programlarının birinden mezun olmak ve KPSS P93'ten geçerli puan almak.

İstanbul'a 1 Şoför (Ağır Araç): Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. D Sınıfı ehliyeti bulunmak. (01/01/2016 Tarihinden önce ehliyet alanlardan ehliyetini değiştirmeyenler için E sınıfı ehliyet sahibi olmak) ve  KPSS P94'ten geçerli puan almak.

Yalova'ya 1 Uzman (İhale / Kontrat): Fakültelerin; İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye ve Ekonometri lisans programlarının birinden mezun olmak. ve  KPSSP03'ten geçerli puan almak.

İstanbul'a 5 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni: 2 yıllık üniversite mezunu olmak , Bilgisayar sertifikasına sahip olmak ve  KPSS P93'ten geçerli puan almak.

Balıkesir'e 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni: 2 yıllık üniversite mezunu olmak , Bilgisayar sertifikasına sahip olmak ve  KPSS P93'ten geçerli puan almak.1-7434.png

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen kişilerin MSB PERTEM sayfasına gitmesi gerekmektedir.

Başvuru yapmak için tıklayın https://personeltemin.msb.gov.tr/Anasayfa/EDevletGiris

Başvuru yapmak için yukarıdaki linke gidin. Açılan sayfada kimlik numaranız ve e devlet şifrenizle giriş yapıp bilgilerinizi tam girin. Bilgilerinizi girdikten sonra Tercih yap kısmından başvurunuzu yapabilirsiniz.

TÜRKİYE'NİN EN İYİ YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALINA TIKLA ABONE OL TÜM TÜYOLARI ORADA SİZLERE VİDEO YAPIYORUZ TIKLA ABONE OL

2021 YILI 11 BİN BEKÇİ ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN CEP UYGULAMAMIZI İNDİR İŞ İLANINI KAÇIRMA

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.