Karbonhidrat Tozu Nedir?

Karbonhidrat Tozu Nedir?

.

 

Kilo aldırıcı olarak kullanılan karbonhidrat tozları ayrıca vücut geliştirenlerin de tercihi oluyor. Karbonhidrat tozu  içerisinde yağ ve şeker oranları %70-75 arasındadır. Yaklaşık olarak da %15-25 arasında protein içerir. Protein oranının az olması kas gelişimi için diyet yapanlar için uygun değildir. Kilo almak isteyenlerin diyetlerinde rahatça kullanacağı ürün türüdür.

Karbonhidrat tozu; protein, yağ, şeker, mineral, vitamin gibi içeriklerin yanında belli bir miktar da kreatin içerir. Kreatin belirli enerji kazanımı yanında karbonhidratla birlikte kas gelişimine de yardımcı olur. Yüksek kalorili olması sebebiyle yüksek enerji de sağlar.

Karbonhidrat Tozu Kullanım Faydaları

Karbonhidrat tozu kilo almak isteyenler dışında vücut geliştiriciler ve spor yapanlar tarafından tercih edilir. Kullanım amacına göre kullanım zamanı ve miktarı değişkenlik gösterir. Karbonhidrat tozu; yeteri miktarda kilo alımı sağlar. İhtiyaç duyulan vitamin ve minerallerin alınmasını sağlar. Kilo alırken yağdan değil daha çok kastan kilo alınır. Egzersiz sonrası oluşacak kas hasarının önüne geçer. Düzenli ve doğru kilo alımı sağlar. Karbonhidrat tozu hakkında daha detaylı bilgiler için https://www.protein34.com/karbonhidrat-tozu-kilo-aldirici-gainer linkine tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.