Kasım 2021 Memur alımı, Zabıta alımı ve İtfaiye Alımı

Kasım 2021 Memur alımı, Zabıta alımı ve İtfaiye Alımı

Adayların Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 60-65 puan almaları yeterli.

Tefenni Belediyesi memur alımı GİH sınıfı 9, 11 dereceli kadrolar için olacak. İşte kontenjanlar ve mezuniyetler bazında şartlar:

1 Memur alımı GİH sınıfı 9. derece kadrolara olurken Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye- Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğüne dair belgeye sahip olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSS’den en az 65 puan almak gerekiyor.
1 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 11. derece kadrolara olurken İşletme, İktisat veya Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor. En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSS’den en az 65 puan almak gerekiyor.
2 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 11. derece kadrolara olurken herhangi bir önlisans programından mezun olanlar başvurabilir. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSS’den en az 60 puan almak gerekiyor.

Kasım ayı Memur alımı başvuru genel şartları
Kadrolu statüde olmak üzere zabıta memuru alımına, itfaiye eri alımına ve devlet memuru alımına başvurmak için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki genel hükümlere haiz olması gerekiyor. Ayrıca diğer özel hususlar da şu şekildedir:
 
Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak,
Zabıta ve İtfaiye alımında 30 yaşını doldurmamış olmak,
İtfaiye Eri kadrosuna başvuracak adaylar için sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları gerekmektedir.
Tefenni Belediyesi personel alımı Kasım ayı başvuruları
Başvurular Kasım’da olacak. Adaylar 11-15 Kasım tarihlerinde başvuru iş ve işlemlerini yapabilir. Memur alımı için başvurular e-posta adresine, şahsen veya posta ile olurken zabıta ve itfaiyeci alımı için sadece şahsen başvuru kabul edilmekte

KASIM AYI DİĞER MEMUR ALIMLARINI GÖRMEK İÇİN KESİNLİKLE TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.