Kendini ele verdi

Kendini ele verdi

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI! KENDİNİ ELE VERDİ...

 

Denizli'de uyuşturucu yetiştiriciliği suçundan aranan Galip Aksüt'ü sosyal medya paylaşımı ele verdi. Denizli Jandarma Komutanlığı’na bağla JASAT Timleri tarafından her yerde aranan Galip Aksüt, paylaştığı fotoğraf sonrasında yakalandı.

Denizli’de uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Uyuşturucu yetiştiriciliği suçundan aranan Galip Aksüt, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. JASAT Timleri, Aksüt’ün paylaştığı fotoğrafın izini sürerek bir operasyon gerçekleştirdi. Siteyi tespit eden ancak JASAT Timleri evi de bulmak için elektrik arıza ekibi kılığında binaya girdi. Galip Aksüt elektrikçi sandığı JASAT Timlerine kapıyı açınca gözaltına alındı.

Denizli’de uyuşturucu yetiştiriciliği suçundan aranan Galip Aksüt, sosyal medya hesabından kaldığı evin balkonundan bir fotoğraf paylaştı. JASAT Timleri, o fotoğrafın izini sürdü, uyuşturucu satıcısını elektrik arıza ekibi kılığında gözaltına aldı.

CNN TÜRK TV İstihbarat Şefi Nihat Uludağ’ın özel haberine göre, Denizli Jandarma Komutanlığı’na bağla JASAT Timleri, uyuşturucu yetiştiriciliği suçundan aranan Galip Aksüt’ü her yerde aramaya başladı…


 
SOSYAL MEDYA ELE VERDİ
Zanlı Galip Aksüt, sosyal medya hesabından kaldığı evin balkonun bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafı farkeden JASAT Timleri, balkon manzara açısından evin hangi sitede olduğunu tespit etti.

ELEKTRİKÇİ KILIĞINDA OPERASYON DÜZENLEDİ
Siteyi tespit eden ancak JASAT Timleri evi de bulmak için elektrik arıza ekibi kılığında binaya girdi… Tahmin edilen evlerin kapıları tek tek çalınarak elektrik arızası olup olmadığı soruldu. Galip Aksüt elektrikçi sandığı JASAT Timlerine kapıyı açınca gözaltına alındı.

Operasyonda, zanlının satmak için hazırladığı 20 kilo uyuşturucuya da el konuldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.