Kesinti şoku

Kesinti şoku

VATANDAŞLARA KESİNTİ ŞOKU! AÇIKLAMA GELDİ

Ramazan Bayramı'nın koronavirüs sebebiyle evde kutlanması nedeniyle vatandaşlar yakınlarına telefon ile ulaşmaya çalıyorken kesintiler yaşamaya başladı. Peki telefon operatörlerinde yaşanan kesintilerin sebebi ne? İşte detaylar...

 

Koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı bu sene evlerde kutlanıyor. Sosyal medyada cep telefonlarında meydana gelen kesintiler nedeniyle bir çok vatandaş sorununu dile getirmesi sonucu Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone konuyla ilgili açıklama yaptı.

OPERATÖRLERDEN AÇIKLAMA GELDİ

Turkcell: Turkcell’lilerin diğer Turkcell’li kullanıcılara doğru yaptıkları aramalarda herhangi bir aksama bulunmamaktadır. Şebekemizden diğer operatörlere yönelik gerçekleşen aramalarda ise Turkcell kaynaklı olmayan kesintiler meydana geldiği görülmektedir.
 
Türk Telekom: Diğer operatörlere doğru yaptığınız aramalarda yaşanan sorun, Türk Telekom kaynaklı değildir. Türk Telekom kullanıcılarının kendi aralarında yaptıkları aramalarda hiçbir sorun yaşanmamaktadır.

Vodafone: Diğer operatörler yönüne yaptığınız aramalarda problem yaşıyor olabilirsiniz. Sorun Vodafone kaynaklı değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.