Kim beş yüz milyar ister yarışmasında karar anı

Kim beş yüz milyar ister yarışmasında karar anı

Kim beş yüz milyar ister yarışmasında karar anı

Deprem sürecinin başından beri AHBAP Derdeği’nin yanında olan Kenan İmirzalıoğlu, ortak yayın gecesine çağrılmaması ile gündem oldu. Ünlü magazin gazetecisi Birsan Altundaş, ünlü oyuncunun geceye neden çağrılmadığını açıklaması ile gündem oldu. İmirzalıoğlu’nun yarışmadan da ayrılacağı konuşulmaya başlandı.

Şimdilerde ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapıyor.

İmirzalıoğlu Best Model of The World yarışmasında birinci olarak sanat dünyasına adım attı.

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde dünyaya geldi. 12 yaşına kadar da köyde yaşadı. Orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan başarılı oyuncu, yüksek öğrenimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik bölümünde tamamladı. 14 Mayıs 2016 tarihinde oyuncu Sinem Kobal ile evlenen Kenan İmirzalıoğlu, şimdilerde fenomen bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster’de sunuculuk görevini üstleniyor. Derviş ve Yasemin adında iki kardeşi bulunur. Baba adı Mustafa, Anne adı ise Yıldız olan Kenan İmirzalıoğlu 12 yaşına kadar Üçem köyünde yaşadı. Aslen Türkmen’dir. Soyu Bozulus Türkmenleri’nin Tabanlı Aşiretine dayanan İmirzalıoğlu 1.92 boyunda olan Kenan İmirzalıoğlu 81 kilo.

1997 senesinde Best Model of Turkey’nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20’ye girmiş, sonra da Türkiye finalinde birinci olarak seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World’e katılmış, yarışmada birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur. “Deli Yürek” isimli dizide canlandırdığı “Yusuf Miroğlu” karakteri ile Kenan İmirzalıoğlu’nun yıldızı parladı. “Alacakaranlık” isimli dizide Uğur Yücel ile başrol unvanını paylaşmıştır. “Yazı Tura” isimli filmde rol almış ve “Acı Hayat” dizisinde de Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. Kenan İmirzalıoğlu, 2008 yılında “Kabadayı” isimli filmde büyük oyuncu Şener Şen ve güzel oyuncu Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır.

“Son Osmanlı Yandım Ali” isimli filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır. 2009 senesinde “Ejder Kapanı” adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol, 2009 senesinde başlayan “Ezel” isimli çok sevilen dizide Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrolü paylaşmıştır. 2012 senesinde Osman Sınav’ın Yönetmen koltuğunda olduğu, Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı “Uzun Hikaye” adlı Sinema Filminde rol almıştır. 2012 tarihinde başlayan “Karadayı” adlı dizide Bergüzar Korel ile birlikte başrol oynamıştır. Bu dizide “Mahir Kara” isimli karaktere can vermiştir. 2018 tarihinde ise “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinde rol aldı.

NE OLMUŞTU?

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından 8 ulusal televizyon kanalının ortak yapımı ile depremzedeler için yardım toplamak amacıyla ‘Türkiye Tek Yürek’ isimli kampanya düzenlenmişti.

Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun ATV’nin isteğiyle depremzedelere yardım için düzenlenecek ortak yayında yer almayacağı iddia edilmişti.

Ahbap Derneği’nin kurucu Haluk Levent, “Benim yüzümden oldu. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbap’ta oldular” demişti. Levent daha sonra, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ile görüştüğünü belirterek, “Hepimiz hata yaparız. Bu sebeple ATV yönetiminden özür dilerim” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.