Kirpi Sonic 2 Hakkında Bilinmeyenler

Kirpi Sonic 2 Hakkında Bilinmeyenler

.

Eğlenceli senaryosuyla aralıksız macera deneyimini izleyicilere sunmaya hazırlanan Kirpi Sonic 2 filmi izlemek için gün sayıyor olmalısınız.

Serinin ilk filminde yer alan olaylar birçok izleyicinin ilgisini çekti. 7’den 70’e herkesin seyredebileceği ve ilgisini çekecek filmler arasında bulunan Kirpi Sonic 2 filmi 8 Nisan 2022 tarihinde vizyona girecek.

Her yıl milyonlarca kişi tarafından izlenen filmler arasında yer alan Kirpi Sonic serisi yeni filmiyle de daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor. Gizem ve macera dolu yeni Kirpi Sonic filmi yaklaşık 2 saat 10 dakikalık bir gösterim süresine sahip olacak.

kirpi-sonicin-ikinci-filminden-tarih-duyurusu-geldi-h55046-32679.jpg

Kirpi Sonic 2 Film Konusu

Kirpi Sonic 2 filmi için fragman ve tanıtım videoları yayınlanmaya başladı. Kirpi Sonic 2 filminin konusu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen film severler detaylı araştırmalar yapmaktadır. Filmin fragmanı ve tanıtım içeriklerinden yola çıkarak Sonic’in farklı maceralarını anlatacağı tahmin ediliyor. İlk filmde birkaç macera sahnesinin bulunduğu Kirpi Sonic serisinin devam filminde ise maceraya daha fazla ağırlık verileceği belirtiliyor.

8 Nisan 202 tarihinde gösterime girecek olan filmin galası 30 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Kirpi Sonic 2 filmi için gün sayan beyaz perde ise bilim kurgu filmleri açısından kapılarını açacağı öngörülüyor. Tüm dünyada eş zamanlı olarak gösterime girecek film için artık sayılı günler kaldı.

sonic-the-hedgehog-film-861-545-lajg-1.jpg

Kirpi Sonic 2 Oyuncu Kadrosu

Kirpi Sonic filminin oyuncu kadrosu yavaştan belli olmaya başladı. Fragman ve tanıtım videoları başta olmak üzere birçok alanda elde edilen bilgilere göre ilk filmde yer alan oyuncuların ikinci devam filminde de yer alacağı belirtildi.

Başta James Marsden olmak üzere onlarca farklı oyuncunun yer aldığı filmin en çok beklenen filmler arasında yer aldığı biliniyor. Jim Carrey ve Tika Sumpter’in de bulunduğu devam filminde Natasha Rothwell’de yer almaktadır. Kirpi Sonic’in ilk filminde bulunan tüm oyuncuların ikinci filmde de yer alacağı belirtildi. Usta oyuncu kadrosuyla ön plana çıkmayı başaran Kirpi Sonic’in ilk filmi yaklaşık 2 saat 20 dakikalık bir vizyon süresine sahiptir. İkinci filmde Sonic’in yanında yer alan olacak Tom Wachowski ve Doctor karakterleri yeni filmde de maceralara atılacak karakterler arasında olduğu belirtiliyor.

Kirpi Sonic 2 nasıl izlenir?

James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter gibi son derece başarılı isimlerin görev yaptığı film ile alakalı birçok detay belli oldu. Filmin vizyona girmesi ile birlikte nasıl izleneceği de merak ediliyor.

Sinema salonlarına yüksek ücretler vermek istemeyen insanlar ise alternatif yollar alıyor. Kirpi Sonic 2 filminin nasıl bir izleyebilirsiniz sizlere anlatalım. Yeni ve güzel bir platform olan www.filmizletv.me adresine giriş yaparak istediğiniz filmleri izleyebilirsiniz.

Özellikle ciddi bir yapılanma olduğunu ve vizyona girecek olan filmler ile alakalı her detayın verildiğini söyleyelim. Birçok yeni film vizyona girmek üzere olan filmler alakalı detaylar ve vizyon tarihi ile aynı günde yayınlanması ile birlikte harika bir platform olarak da ön plana çıkıyor. Kirpi Sonic 2 HD ve 1080p çözünürlükte ki ile filmleri izlemek mümkün olabiliyor.

İstediğiniz zaman siteye girebilir ve reklam derdi olmadan dilediğiniz kadar girebilirsiniz aileniz ile güzel bir film gecesi yapmak istiyorsanız www.filmizletv.me adresine gelin ve sizlerde filmin heyecanını sonuna kadar yaşayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.