Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 5500 TL Maaşla Büro Memuru Alacaktır!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 5500 TL Maaşla Büro Memuru Alacaktır!

5500 TL Maaşla Büro Memuru Alacaktır!

Söz konusu ilan kapsamında durumu talep şartlarına uygun adaylar, başvurularını Türkiye iş Kurumu web sayfası açık iş ilanları kısmından elektronik ortamda ya da Türkiye iş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen giderek başvuru yapabileceklerdir. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne yapılacak başvurular geçersiz olacaktır.

Açıklama 2;

Türkiye iş Kurumunca aday listelerinin, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne gönderilmesine müteakip aday listeleri, sözlü sınav/mülakat yeri, saati ve tarihi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü web sayfası "Haberler ve Duyurular" https://www.kiyiemniyeti.gov.tr/haberler_duyurular kısmından ilan edilecektir.

Açıklama 3;

Türkiye iş Kurumundan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bildirilecek aday listelerinde, ilan edilen başvuru şartlarını sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Açıklama 4;

a-) Büro Personeli (Memur) sınav konuları ve puanlama esasları aşağıda belirtilmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası (20 Puan)

Atatürk ilke ve İnkılap Tarihi (20 Puan)

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü görevleri (20 Puan)

Mesleki bilgi ve Yeterliliğin ölçülmesine ilişkin konular (40 Puan) olmak üzere toplamda 100 tam puan üzerinden değerlendirme yapılır. 

Sınavda başarılı sayılmak için sınav kurulu üyelerince verilen puanların aritmetik ortalamasının en az 60 olması şarttır. 

Adayların atamaya esas başarı puanı; Kurum tarafından yapılan sözlü sınav puanı ile KPSS puanının aritmetik ortalaması alınmak suretiyle belirlenecek ve kurumun internet sitesinde ilan edilecektir. En yüksek başarı puanından başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday ve asıl aday sayısı kadar da yedek aday belirlenecektir. Adayların atanmaya esas başarı puanlarının aynı olması halinde KPSS puanı yüksek olana öncelik tanınır.

Sınav sonuçları Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü web sayfası, "Haberler ve Duyurular" (https://www.kiyiemniyeti.gov.tr/haberler_duyurular) kısmından ilan edilecektir. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.ki01.png

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALIMIZA TIKLA ABONE OL İŞ İLANLARINI DETAYLICA İZLE HERKESTEN ÖNDE OL İŞE GİR

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN TIKLA CEP UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.