KOCAELİ İlçe BAŞİSKELE SYDV Alıyor

KOCAELİ İlçe BAŞİSKELE SYDV Alıyor

KOCAELİ İlçe BAŞİSKELE SYDV Alıyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Büro görevlisi Alımı Son Başvuru : 22.11.2018

İl KOCAELİ İlçe BAŞİSKELE Alınacak Sayı 1

Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ

Açıklama - Bilgisayar programlarını ( Windows,Word, Excel, Powerpoint,vb programlar) kullanıyor olmak ve yeterlilik durumunu gösteren belgeye sahip olmak. 

- 4 yıllık Yüksek öğrenim Kurumlarının Sağlık Bilimleri Fakültelerine veya İktisadi ve İdari Bilimlerine Bağlı Sosyal Hizmetler bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri, Siyasal Bilgiler Fakültesi bölümleri ve Fen ve Edebiyat Fakültelerine bağlı Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinin herhangi birinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak. 

- En az B sınıfı sürücü belgesine sahibi olmak.(Fiilen şehir içi ve şehir dışında araba kullanıyor olması gerekmekte olup araba kullanımı uygulamalı olarak tespit edilecektir) 

- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 

- 1-4 yıllık Yüksek öğrenim Kurumlarının Sağlık Bilimleri Fakültelerine veya İktisadi ve İdari Bilimlerine Bağlı Sosyal Hizmetler bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri, Siyasal Bilgiler Fakültesi bölümleri ve Fen ve Edebiyat Fakültelerine bağlı Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinin herhangi birinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak. 2-En az B sınıfı sürücü belgesine sahibi olmak.(Fiilen şehir içi ve şehir dışında araba kullanıyor olması gerekmekte olup araba kullanımı uygulamalı olarak tespit edilecektir) 3-Bilgisayar programlarını ( Windows,Word, Excel, Powerpoint,vb programlar) kullanıyor olmak ve yeterlilik durumunu gösteren belgeye sahip olmak. 4-İlan tarihinden önce en az bir yıl Kocaeli il sınırları içinde ikamet ediyor olmak. 5-Görevini devamlı yapmasına engel olacak akıl sağlığı, vücut sağlığı ve özrü bulunmamak. 6-Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak. 7-Son iki yıl içinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3puan türünden en az 60 puan almış olmak. 8- Adaylar başvuru belgesine varsa Tezli Yüksek Lisansını Sosyal Politikalar alanında yapmış olanlar belge ekleyebilir. 9-Adaylar İngilizce-Arapça dillerinden YDS-TOEFL sonuçlarını belgelerine ekleyebilir 10-Mütevelli Heyet alım yapıp yapmama hususunda serbesttir.

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.