Koronavirüs testi fiyatı 27 Haziran 2020

Koronavirüs testi fiyatı 27 Haziran 2020

İsteyen yaptırabilecek! Koronavirüs testi fiyatı belli oldu

Yurt dışında PCR testi şartı arayan ülkelere gidecek olan kişiler ücretli olarak koronavirüs testi yaptırabilecek. Sağlık Bakanlığı tarafından ücretli olarak PCR testi yaptırılacak olan test yerleri de belli oldu. Öte yandan görevi gereği yurt dışına çıkacak kişilerden PCR testi için ücret talep edilmeyecek. Peki PCR testi fiyatı ne kadar? Koronavirüs testinin ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Gelen bu son dakika haberi sonrası, PCR testi yaptırmak isteyen kişiler, ücretli PCR testi yerleri neresi sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

Yetkili laboratuvar listesine, "https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/haberler/yetkilendirilmis-covi-d-19-tani-laboratuvarlari.html" adresinden ulaşılabilecek.

PEKİ PCR TESTİ ÜCRETİ NASIL YATIRILACAK?

Ücret, "Yurt dışına çıkış-PCR Testi" konusu ile Halk Bankası Ankara Kurumsal Şubesi nezdinde bulunan "TR70 0001 2009 4520 0005 0000 41" IBAN No'lu hesabına yatırılacak. Alınan makbuz daha sonra sağlık tesisine teslim edilecek.

Sağlık tesisi tarafından istenecek belgeler arasında, görev belgesi ve dilekçesi, yurt dışı uçak bileti yer alıyor.

Yurt dışına çıkışlarda gideceği ülke tarafından PCR testi istenen vatandaşlara yapılacak test işlemleri hakkında Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, "https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/haberler/yurt-disi-cikislarinda-test-islemleri.html" adresinden bilgi alınabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.