Koronavirüse Yakalanan Ekrem İmamoğlu'ndan FLAŞ Haber

Koronavirüse Yakalanan Ekrem İmamoğlu'ndan FLAŞ Haber

Koronavirüse Yakalanan Ekrem İmamoğlu'ndan FLAŞ Haber

Koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve karantinaya alındığını açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'ndan gece yarısı açıklaması geldi.

 

Sosyal medya hesabından kötü haberi veren Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalanndığını açıklamış sonrasında milyonlarca geçmiş olsun mesajı ve dua almıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağlık durumu Türkiye gündeminin ilk sırasına yerleşirken İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu az önce yaptığı açıkılamayla son durumunu paylaştı.

Dilek İmamoğlu, corona virüsü testi sonucu pozitif çıkan eşi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kendi sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Dilek İmamoğlu, "Sağlık durumumuz gayet iyi. Eşim Ekrem İmamoğlu'nun sağlığı ile ilgili ilerleyen günlerde daha da güzel haberleri sizlerle paylaşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Dilek İmamoğlu, corona virüsüne yakalanan eşi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son durumunu paylaştı. Sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Dilek İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı: * Eşim ve ailemizle ilgili olarak bu süreçte bizi arayan, soran, sevgi dolu mesajlarını ileten herkese çok teşekkür ediyorum. * Sağlık durumumuz gayet iyi. Eşim Ekrem İmamoğlu'nun sağlığı ile ilgili ilerleyen günlerde daha da güzel haberleri sizlerle paylaşmak dileğiyle. İBB Sözcüsü Murat Ongun, Ekrem İmamoğlu'nun ailesi ve yakın çalışma arkadaşlarına yapılan corona virüsü testi sonucunun negatif çıktığını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.