Köydeki erkeklerin hepsiyle hemde...

Köydeki erkeklerin hepsiyle hemde...

Bunu yapanlar insan olamaz diyeceksiniz! Köydeki erkeklerin hepsiyle hemde...

17 yaşındaki Dilek’in a-cı dolu hayatı izleyicileri gözyaşına b-oğdu. 12 yaşından beri ailesi tarafından bütün köye satıldığını söyleyen Dilek’in, “Satıldıktan sonra annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar” sözleri k-an dondurdu.

Bu ifadeleri duyan Yılmaz, adeta donup kaldı.Ailesi tarafından yıllarca i-stismar edildiğini iddia ederek Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvuran Dilek Albayrak’ın anlattıkları tüm Türkiye’nin k-anını dondurdu. Gaziantep’te doğduğu köyde yıllarca tüm köylü bakın ne yapmış hepsi gerçek

“KÜÇÜK KARDEŞLERİMİ DE BENİM GİBİ KULLANIYORLAR”
17 yaşındaki Dilek ve kocası Bahattin’in stüdyoda anlattıkları herkesi ş-oke etti. Gaziantep’te doğduğu köyde yıllarca tüm köylüye satıldığını söyleyen Dilek, canlı yayında Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi. “Küçük kardeşimi de benim gibi kullanıyorlar, tüm ailem işin içinde, beni ve kardeşimi ailemden kurtarın!” dedi.

“ANNEM, BABAM OTURUP BİZİ İZLİYORLARDI”
Didem Arslan Yılmaz’ın “Seni sattıktan sonra o sırada annen, baban nerede?” sorusuna Dilek, “Annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar.” yanıtını verdi. Arslan, bu sözlerin ardından donup kaldı. Dilek’in eşi Bahattin ise araya girerek, “Bunlar ne ki. Daha çok şey var. Hepsini anlatacağım, zamanı gelince hepsini anlatacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.