KPSS 2020 Kılavuzu Yayınlandı! KPSS Sınav Ücreti 80 TL

KPSS 2020 Kılavuzu Yayınlandı! KPSS Sınav Ücreti 80 TL

2020 KPSS Kılavuzu Yayınlandı! KPSS Sınav Ücreti 80 TL

ÖSYM 2020 KPSS kılavuzunu yayınladı. Öğrencilerden 80 TL oturum başı sınav ücreti alınacağı kılavuz içerisinde sunuldu.

Sınava başvuru işleminizi kılavuzda belirtildiği şekilde yaparak sınav ücretini yatırınız. Başvuru bilgilerinizi, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden başvuru süresi içinde kontrol ediniz. Aday başvuru kayıt bilgilerinizin dökümünü edinerek sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklayınız.

ÖSYM KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri Oturumu (Her Bir Oturum İçin: 80,00TL KPSS Alan Bilgisi Sınavları (Her Bir Oturum İçin): 55,00 TL ÖABT (Her Bir ÖABT Alanı İçin): 80,00 TL ödenecektir.

Başvuru bilgilerinizin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine girilmiş olması başvuru için yeterli değildir. Sınav ücretini başvuru süresi içinde yatırmadığınız takdirde başvurunuz tamamlanmamış olacağından sisteme girilmiş olan başvuru bilgileriniz geçersiz sayılacak, işleme alınmayacaktır.

Adaylar, sınavın sabah oturumlarında saat 10.00’dan sonra; öğleden sonra oturumlarında ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır. KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı. Duyuru (30 Haziran 2020).

2020 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Başvurularının Alınması: 2020-KPSS Lisans Sınavının Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile Eğitim Bilimleri oturumu 06.09.2020 tarihinde, Alan Bilgisi oturumları 12-13.09.2020 tarihlerinde, Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu ise 20.09.2020 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 30 Haziran - 13 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 14.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabileceklerdir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2020-KPSS Lisans Kılavuzunda yer almaktadır. Adaylar, Kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Sınava başvuracak adayların Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI.

2020 KPSS DE ÇIKMASI MUHTEMEL 29 SORU GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı
Başvuru Kılavuzu
Aday Başvuru Formu-1 (KPSS Lisans)
Aday Başvuru Formu-2 (KPSS Alan Bilgisi)
Sağlık Durumu/Engel Bilgi Formu
Başvuru Merkezleri
KPSS  Lisans ve ÖABT İçin  Adres İline Göre Tercih Edilebilecek Yakın Sınav Merkezleri
KPSS Alan İçin Adres İline Göre Tercih Edilebilecek Yakın Sınav Merkezleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.