KPSS 60 puan ile zabıta memuru alımı için iş başvuruları başlıyor

KPSS 60 puan ile zabıta memuru alımı için iş başvuruları başlıyor

DÖRT BELEDİYE BÜNYELERİNE ZABITA ALACAKLARDIR. BU HABERDE ÜÇ BELEDİYENİN ZABITA ALIMLARINI DERLEDİK

İŞTE DÖRT ŞEHİRDE OLACAK ZABITA  ALIMLARI

Sakarya gevye belediyesi

bünyesindeki eksikliği tamamlamak üzere 6 zabıta memuru alımı yapacak. İlana göre KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olan ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular 12 Aralık 2022 tarihinde başlamış olacaktır.

Antalya Akseki belediyesi

zabıta memuru alımı ilanı yayımladı. İlana göre belediye zabıta memuru ve VHKİ alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların fakültelerin lisans mezunu olması ve KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Kadın erkek fark etmeksizin yapılacak olan personel alımı için 2 kontenjan açıldı. Antalya belediyesi personel alımı için başvurular 9 Ocak 2022 tarihinde başlamış olacaktır.

Çanakkale belediyesi

14 memur alımı yapacağını duyurdu. İlana göre 5 tanesi zabıta kadrosu için ayrılırken 9 tanesi itfaiye eri olacak. Lisans mezunları adayların başvuru yapabileceği ve başvuru yapacak adayların KPSS puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Çanakkale belediyesi personel alımı başvurular 5 aralık 2022 tarihinde başlamış olacaktır.

Şanlıurfa Suruç belediyesi

bünyesindeki eksikliği tamamlamak üzere 2022 KPPS puanıyla personel alımı yapıyor. İlana göre KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alan adayların başvuruları kabul edilecek. Başvuru yapacak adayların en az b sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir. Suruç belediyesi 3 zabıta memuru alımı için başvurular 19 Aralık 2022 tarihinde başlamış olacaktır.

BAŞVURULARI BELEDİYELERİN  KENDİ WEB SİTELERİNDEN YADA PERSONEL DAİRELERİNDEN YAPABİLİRSİNİZ.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.