KPSS 60 Puanla Düz Memur ve Personel Alımları GELDİ

KPSS 60 Puanla Düz Memur ve Personel Alımları GELDİ

KPSS 60 puanla daimi kadroda 6 unvanda düz memur ve kamu personeli alımı yapılacağı belirtilmektedir.

Gediz Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere daimi kadroda KPSS 60 puanla düz memur ve 6 unvanda 10 kamu personeli alınacaktır.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, 2020 yılı KPSS sınavından belirtilen puan türünden istenen puanı almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak ve Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak şartları aranmaktadır.

Memur için aranan nitelikler (3 personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi programlarından birinden mezun olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni için aranan nitelikler (2 personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, İşletme Bölümlerinden birinden mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya bitirdiği okulun ders müfredatında bilgisayarla ilgili ders aldığını belgelemek veya bilgisayara ilişkin konularda kurumlarca açılan en az 60 saatlik hizmet içi eğitimlere katılıp başarılı olduğunu gösterir belgeye sahip olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Mühendis için aranan nitelikler (2 personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İnşaat Mühendisliği programından mezun olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Mimar için aranan nitelikler (1 personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Mimarlık Programından mezun olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Peyzaj Mimarı için aranan nitelikler (1 personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Peyzaj Mimarlığı Programından mezun olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Şehir Plancısı için aranan nitelikler (1 personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Şehir ve Bölge Planlama Programından veya Harita Mühendisliği Programından mezun olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Adaylar için başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 28 – 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında (30 Temmuz dahil) yapacaklardır.

Adaylar için başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını, Elektronik ortamda, Belediye gediz@gediz.bel.tr  e-posta adresine, Gediz Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapabileceklerdir.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.