KPSS ile 75 zabıta memuru alımı yapılacak!

KPSS ile 75 zabıta memuru alımı yapılacak!

işte ilan edilen kadrolar

Fatih Belediyesi, KPSS 75 taban puan şartı ile zabıta memuru alımı yapacak. Toplamda 75 zabıta alınacak olup, başvurular 30 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecektir. Peki, Zabıta alımı için istenilen başvuru şartları nelerdir? Kimler bu ilana başvuru yapabilir?

ZABITA ALIMI İÇİN İSTENİLEN ÖĞRENİM ŞARTI
Fatih Belediyesi bay-bayan 40 zabıta memuru alacak. Alınacak memur alımı için adayların Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin; Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Ekonomi, İşletme, İktisat, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Psikoloji, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, İnsan Kaynakları Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Turizm Rehberliği, İlahiyat, İslami İlimler, Kamu Yönetimi, Turizm İşletmeciliği, Bilgi ve Belge Yönetimi, İş İdaresi, İşletme, İşletmecilik, İş sağlığı ve Güvenliği bölümlerinin birinden mezun olmaları gerekmektedir.

İSTENİLEN KPSS ŞARTI
Başvuruda bulunmak isteyen adayların; 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSSP3) en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir.
 
GENEL BAŞVURU ŞARTLARI
a) İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen puan türünden, asgari KPSS puanını almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla  erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kg’dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.
 
d) Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:
Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için;

a) Adaylar, Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54) 26.04.2021 gününden 30.04.2021 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 09.30-16.00 arasında) şahsen başvuruda bulunabilecek olup boy ve kilo ölçümü sonrası geçerli şartlara sahip adaylar istenilen belgeler ile birlikte müracaatlarını tamamlayabileceklerdir.

b) Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

c) Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

İLANA ULAŞAMK İÇİN TIKLAYINIZ

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.