KPSS şartsız, 50 KPSS puanıyla ve 60 KPSS puanıyla Kamu Personel Alımları

KPSS şartsız, 50 KPSS puanıyla ve 60 KPSS puanıyla Kamu Personel Alımları

KPSS şartsız, 50 KPSS puanıyla ve 60 KPSS puanıyla Kamu Personel Alımları

KPSS şartsız, 50 KPSS puanıyla ve 60 KPSS puanıyla yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda pozisyon için alımlar bulunuyor. 

Alımlarda farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar için ilanlar yer alıyor. En az okur yazar seviyesinde ve ilkokul mezunu işçi alımı için ilanlar yayımlandı. Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından ise memur kadrolarına personel alımları yapıyorlar. 

İŞKUR KAMU GRUBU PERSONEL ALIM İLANLARI

İŞKUR tarafından yayımlanan kamu grubu personel alım ilanları için 16 sayfa ilan yayımlandı. Yayımlanan bu ilanlar arasında alım yapacağını duyuran kurumların listesini sizlere aktarıyoruz.
Bu kurumlar arasında Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Devlet Su İşleri, Türk Silahlı Kuvvetleri, TCDD Genel Müdürlüğü, Türkiye Motor Sanayi, İçişleri Bakanlığı bünyesine bağlı il özel idareleri bulunuyor. 

KURUM KURUM LİSTE

İŞKUR Kamu Grubu Personel alımları için ilan yayımlayan kurumların listesi;

Öne Çıkan Kurumlar

Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü(Kamu Grubu), TSK Mühimmat Ayırma Ve Ayıklama Tesisi Müdürlüğü, Tülomsaş A.Ş. (Türkiye Motor Lokomotif Ve Motor Sanayi), TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü

Emniyet Müdürlükler İl İl Liste

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, DSİ 92.Şube Müdürlüğü, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, Manisa Emniyet Müdürlüğü, 

Diğer Kurumlar

Erzincan Sulama Birliği, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Atatürk Üniversitesi, Bahşılı Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Üniversitesi Genel Sekreterlik, Derebucak Belediye Başkanlığı, Yenişarbademli Belediye Başkanlığı, Fethiye Polisevi (Merkez Kayıt), Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Kocasinan İlçesi Sarımsaklı Pompaj Sulama Birliği, Bahçelik Sulama Birliği, D.S.İ Gümüşhacıköy Sulama Birliği.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Kamu Personeli alımı içim ilan yayımlayan kurumların alımı yapacaklarını duyurdukları alım ilanları;

1. Grup (Öne Çıkan Kurumların İlanlarında Yer Alan Kadrolar)

Tren Tekil İşçisi, Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı, Liman Vinç Operatörü, Demiryolu Yol Yapıl ve Onarım Makinesi Operatörü, Proses İşçisi, Cephane Islahatçısı, Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri, Makine Teknolojisi Teknisyeni, Kimya Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı, Metal İşleri Teknisyeni, Tesviyeci, Makine Teknolojisi Teknisyeni, Bakımcı (Motor) Soğutma Sistemleri Operatörü

2. Grup (Diğer Kurumlar Tarafından Açıklanan Kadrolar)

Temizlik Görevlisi, Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), İş Makineleri Operatörü, Büro İşçisi, Beden İşçisi (Temizlik), Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Bilgisayar Operatörü/Kullanıcısı, Yükleyici (Loder) Operatörü, Greyder Operatörü, Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü, Silindir Operatörü, Otomotiv Elektromekanikeri/Otomotiv Diagnostik (Arıza Tespit Ve Giderme), Kamyon Şoförü, Elektrikçi (Genel), Fayans, Seramik Ve Karo Döşemecisi, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, Makine Teknolojisi Teknisyeni,Direnç Alın Kaynakçısı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Su kanalı işçisi, Soğutma Sistemleri Teknisyeni,.

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanları için başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken koşullar bulunuyor. Bu koşulları genel başlıkları ile sizlere aşağıda aktarıyoruz. Ancak ilanlarda yer alan ve belirleyici olan koşulları adayların iyi incelemesi gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'ind maddesinde belirtilen şartları taşımak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak, Özel şartlar ise KPSS'den talep edilen puan türünde asgari puana sahip olmak. Öğrenim şartını sağlamak, Varsa yaş ve deneyim koşullarına haiz olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını kurumların belirlediği şekilde yapacaklar. Bazı kurumlar ilan metinlerine telefon numarası ve adres bilgilerini bırakarak başvuruların kuruma şahsen yapılmasını istiyor. Bazı kurumlar İŞKUR üzerinden elektronik başvuruları kabul ediyor. 

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN

Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden açılan sayfada yukarıda yer alan kurumların isimlerine göre arama yaparak ilanları tek tek bulup incelemek. 

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum