Kurban Bayramı sokağa çıkma yasağı

Kurban Bayramı sokağa çıkma yasağı

Kurban Bayramı sokağa çıkma yasağı olacak mı

Sağlık Bakanı Koca video konferans ile katılım sağladığı Bilim kurulu toplantısından sonra açıklamalarda bulundu. Fahrettin Koca'nın Kurban Bayramı ile ilgili de açıklamaları oldu bir soru üzerine, "Kurban Bayramı'nda kısıtlılık olabileceğini şimdiden söylemem zor, ama kısıtlılığın Ramazan Bayramı'ndaki gibi olmayacağı kanaatindeyim" dedi.

Koronavirüs Bilim Kurulu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede son durumu ve tedbirleri görüşmek üzere video konferans yöntemiyle toplandı. Covid-19 ile mücadelede son durum ve normalleşme süreci sonrasında atılan adımlar görüşüldüğü toplantıda, yeni önlemlerin ele alındığı ve veriler doğrultusunda normalleşme sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Toplantının ardından kameraların karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklamalarda bulundu.

KURBAN BAYRAMI’NDA KISITLAMA OLACAK MI? Bilim Kurulu’nda Kurban Bayramı’nda bir kısıtlılık olması gibi bir durum gündeme gelmedi diyen Koca, Kurban Bayramı’nda kısıtlama olup olmayacağını şimdiden söylemem zor. Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi bir kısıtlama olmayacağını düşünüyorum. Önemli olan önümüzdeki haftalarda pandeminin seyrini görmemiz olacak. Belirleyici olan bu olacak şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.