Lisans Mezunu Sözleşmeli Subay Alımı için Başvuru Şartları Belli Oldu

Lisans Mezunu Sözleşmeli Subay Alımı için Başvuru Şartları Belli Oldu

Lisans Mezunu Sözleşmeli Subay Alımı için Başvuru Şartları Belli Oldu

 Jandarma Genel Komutanlığı'nın Sözleşmeli Subay alımı için başvuru şartları belli oldu. 

. Kısa zaman önce Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sayfasından başvuruların açıldığını da siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmış fakat ilan duyurusunun yapılmadığına dikkat çekmiştik. 

Kısa süre önce Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından ilgili alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuru kılavuzu niteliğinde ilan duyurusu yayımlandı.  

SON BAŞVURU TARİHİ 14 EKİM 2016

Başvurular 23 Eylül 2016 ile 14 Ekim 2016 tarihleri arasında internet ortamında yapılacak. Alım için herhangi bir sayı belirtilmedi fakat sadece erkek adayların başvuruda bulunabileceği bidlirildi.

   Başvuru için Gerekli Koşullar Nelerdir?

 Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli subay alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların T.C. vatandaşı ve erkek olması, en az 4 senelik lisans mezunu olması ya da YÖK tarafından kabul edilen yurt dışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olması ya da kesin kayıt tarihine kadar mezun olabilecek durumda olması, Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1989 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), bitirmemiş olması gibi şartlar bulunuyor.  

BAŞVURMA İŞLEMİNİN YAPILMASI a. Adaylar 23 Eylül 2016 – 14 Ekim 2016 tarihleri arasında, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasına girerek başvuru işlemleri sayfasına ulaşabileceklerdir. Beyana dayalı olarak yapılan ve sistem tarafından kabul edilen başvurular geçici olarak kabul edilecektir BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.