Maaş, ikramiye, zam farkı: 28 Temmuz’da hesaplara yatırılacak!

Maaş, ikramiye, zam farkı: 28 Temmuz’da hesaplara yatırılacak!

Milyonlarca emeklinin ikramiye ve zamlı maaş ödemeleri devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk emekli sandığı kapsamında ödeme alacak olan vatandaşların temmuz aylık farkını, ağustos aylıklarını ve bayram ikramiyelerini

Milyonlarca emeklinin ikramiye ve zamlı maaş ödemeleri devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk emekli sandığı kapsamında ödeme alacak olan vatandaşların temmuz aylık farkını, ağustos aylıklarını ve bayram ikramiyelerini birlikte alacakları duyurdu. Peki, ödemeler kime zaman yatırılıyor? İşte cevabı

Bu sene milyonlarca emekli tarafından Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri ve zamlı Temmuz maaşlarının ne zaman yatırılacağı merak ediliyordu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehre Zümrüt Selçuk tarafından SSK’lılar ve Bağ-Kur’lular için ödeme tarihleri açıklanmıştı. Devam eden SSK ödemelerinde sona gelinirken, Bağ-Kur ödemeleri için heyecan arttı. Bağ-Kur’lular ödemelerini 5.75 zamlı olarak 28 Temmuz tarihine kadar alacaklar. En düşük Bağ-Kur esnaf emeklisi aylığı ek ödeme dahil bin 886 TL ödeme alacak.


Memur emeklileri 3 ödeme birden alacak
Bakan Selçuk, emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşlar ise ağustos ayına ilişkin aylıklarını, Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle temmuz aylık farkını, ağustos aylıklarını ve bayram ikramiyelerini birlikte alacaklarını duyurdu. Bu vatandaşlara ödemeler 28-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
 

Ödemeler ne zaman?
Ziraat Bankası’ndan her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz’da, 3. 4. ve 5. gününde aylıklarını alanlara da 29 Temmuz’da ödemeler yapılacak. Farklı bankalar ile anlaşmalı olan emekliler ise ödemelerini 28 Temmuz’da alacaklar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.