Malesef ünlü oyuncumuzdan kötü haber geldi.. İşte Detaylar

Malesef ünlü oyuncumuzdan kötü haber geldi.. İşte Detaylar

Malesef ünlü oyuncumuzdan kötü haber geldi.. İşte Detaylar

Sunucu Murat Başoğlu, 2017 zamanında yakınıyla yaptığı mevzu sonrasında uzun zamandır meydanda yoktu. Kalbindeki sorunun fazlalaşması sonrasında hastaneye getirilen Başoğlu, Eylül zamanında ameliyat olduğunu açıkladı

Muğla’nın Bodrum bölgesinde yeğeniyle yakalanmasından sonra büyük tepki çeken ve 2017 den bu yana da meydanda olmayan sunucu Murat Başoğlu’ndan bilgi geldi. Başoğlu’nun kalbindeki mesele nedeniyle ameliyat edildiği meydana çıktı.

 

Magazin’in haberine göre; Murat Başoğlu’nun sıhhat meseleları yaşadığı meydana çıktı.

Acile giden Başoğlu’nun çekilen kalp tomografisinde aort damarının 5.7 cm’ye düzeyinde yükseldiği ve riskli boyuta ulaştığı açıklandı Sağlık hali ile ilgili söyleyişi yapan oyuncu ve sunucu, “23 Eylül’de ameliyata altına alındı. 6 saat süren açık kalp ameliyatı ardındanda aort ve aort kapakçıklarım değişti. Daha sonra normal odaya çıkabildim. Bu operasyon İzmir’de gerçekleşti. . Murat Başoğlu, 1968 senesinde İzmir’de doğdu. Türk sunucu, manken, oyuncu ve iş adamıdır. Sabah Şekerleri adlı televizyon yayınıyla kendini tanıtan Başoğlu, detaylı yayınlarda spikerlik ve ayrıca oyunculuk ve mankenlik de üstlendi. 2015 senesinde Çilek kokusu isimli dizide rol almıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.