Manisa MASKİ İŞKUR iş ilanlarıyla 17 Personel alıyor

Manisa MASKİ İŞKUR iş ilanlarıyla 17 Personel alıyor

Manisa MASKİ İŞKUR iş ilanlarıyla 17 Personel alıyor. işte ilan metni

Atıksu Arıtma Tesisi İşletme Operatörü için aranan nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Sabıka kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak ve Manisa İli ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Makine Teknikeri için aranan nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Teknik Eğitim meslek yüksek okulu veya teknik okulların ilgili bölümlerinden mezun olmak, Mesleğinde en az 5 yıl tecrübeye sahip olmak, Sabıka kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak ve Manisa İli ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Makine Teknisyeni için aranan nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesinin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Mesleğinde en az 5 yıl tecrübeye sahip olmak, Sabıka kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak ve Manisa İli ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Elektrik Teknisyeni için aranan nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesinin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Tercihen EKAT belgesine sahip olmak, Tercihen güneş enerji sistemleri konusunda tecrübeli olmak esleğinde en az 5 yıl tecrübeye sahip olmak, Sabıka kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak ve Manisa İli ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Elektrik/Elektronik Teknisyeni için aranan nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Teknik Eğitim meslek yüksek okulu veya teknik okulların ilgili bölümlerinden mezun olmak, Tercihen EKAT belgesine sahip olmak, Tercihen güneş enerji sistemleri konusunda tecrübeli olmak esleğinde en az 5 yıl tecrübeye sahip olmak, Sabıka kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak ve Manisa İli ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Fotoğraflı Öz geçmiş (CV), Askerlik terhis veya muaf belgesi, Nüfus cüzdan fotokopisi, Diploma, Varsa  hizmet dökümü, İkametgah belgesi, Varsa EKAT belgesi istenmektedir.

Başvuru tarihleri 27 - 29  Mayıs 2020

İŞTE BAŞVURU KILAVUZU TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.