Mansur Yavaş ile görüştüm, aday olma ihtimali...

Mansur Yavaş ile görüştüm, aday olma ihtimali...

Fatih Altaylı’dan açıklama: Mansur Yavaş ile görüştüm, aday olma ihtimali...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a çağrısının ardından gelişmeler peş peşe geliyor. Habertürk programcısı Fatih Altaylı, Yavaş ile görüştüğünü duyurdu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masadan kalktığını açıkladı. Akşener’in 6’lı masadan kalktığını açıklamasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a adaylık çağrısında bulundu. Habetürk programcısı Fatih Altaylı, Yavaş ile görüştüğünü ve aday olma ihtimalinin yüzde sıfırın altında olduğunu aktardı.

‘ADAY OLMA İHTİALİ 0’IN ALTINDA’
Altaylı katıldığı canlı yayında, “Birkaç saat önce Sayın Yavaş ile konuştum. Aday olma ihtimali 0’ın altında. Pazartesi günü Meral Akşener Salı günü de Mansur Yavaş konuğum olacaktı. Sayın Yavaş bu siyasi tartışmaların hiçbirinin ortasında olmak istemediğini ve daha önce net bir şekilde açıklamış olduğunu, bu ortamda televizyona çıkmasının doğru olmadığını ve hiçbir şekilde konuşmayacağını söyledi.” bilgisini paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.