Mansur Yavaş ne cevap verdi?

Mansur Yavaş ne cevap verdi?

Mansur Yavaş ne cevap verdi?

Mansur Yavaş Meral Akşener’in çağrısına ne yanıt verdi?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çağrıda bulundu. Peki, Mansur Yavaş bu çağrıya nasıl yanıt verdi?


Altılı Masa tarafından Cumhurbaşkanı adayı açıklanması beklenirken, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener flaş açıklamalarda bulundu. Söz konusu açıklamaların ardından vatandaşlar Mansur Yavaş’ın vereceği yanıtı merak ediyorlar.

Meral Akşener tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sayın Yavaş'a ve İmamoğlu'na bir çağrıda bulunacağım. Bu milletin iradesiyle seçildiniz. Üzerinize atılan tüm iftiralardan alnınızın akıyla çıktınız. Milleti enkaz altında bile yalnız bırakmadınız. Milletimiz sizi sevdi, bağrına bastı. Bu kritik dönemde millet sizi göreve çağırıyor! Hep birlikte tarih yazacağız.

Mansur Yavaş ne dedi?

Mansur Yavaş Meral Akşenir’in çağrısı ile ilgili olarak henüz açıklamada bulunmadı.

Mansur Yavaş daha önce yaptığı açıklamada ise, “ "Bu konu benim dışımda bir konu, Altılı Masa'nın konusu. Sayın Genel Başkanımız ve sayın Akşener'in rızasıyla yapılmayan hiçbir şeye girmem. Onların alacağı karara da sonuna kadar destek veririm. 2 yıldır aynı şeyi söylüyorum. Dünkü televizyon yayınından sonra artık değerlendirmeler oldu. Benim durumum aynı. Ankara Büyükşehir'in faaliyetlerine ve deprem bölgesine yoğunlaşıyoruz." İfadelerini kullanmıştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.