Masterchef'i Yıkan haber

Masterchef'i Yıkan haber

Masterchef'i Yıkan haber

MasterChef’in yıldızı Serhat Doğramacı’yı kahreden ölüm MasterChef 2020’in programında acı haberler üst üste geliyor. Danilo Şef, Mehmet Şef ve son olarak Somer Şef’ni üvey babasının hayatını kaybetmesinin ardından ünlü programın yıldız yarışmacılarından Serhat Doğramacı’nın nişanlısının babası hayatını kaybetti.

MasterChef yarışmasının bu sezonuna şeflerin ve yarışmacıların yakınlarını kaybetmesi damga vurdu. Yarışma başladıktan hemen sonra Şef Danilo Zanna’nın babası korona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Zanna’nın acısı henüz çok tazeyken bu kez de Şef Mehmet Yalçınkaya babasını kaybetti.

Herkes iki şefin acısını konuştuğu sırada son olarak ise Şef Somer Sivrioğlu üvey babasını kaybetmişti.Geçtiğimiz hafta yaşanan bu kaybın ardından bu kez de yarışmacılar arasında favori olarak gösterilen Serhat Doğramacı’nın nişanlısının babası hayatını kaybetti.

SOMER ŞEF BAŞSAĞLIĞI DİLEYİNCE ORTAYA ÇIKTI

MasterChef 2020’nin en dikkat çeken isimlerinden birisi tavırları, yarışmadaki iddiası ile Serhat Doğramacı oldu. Dün yayınlanan yeni bölümde şefler Serhat’a baş sağlığı dileğinde bulundu. Bunun üzerine birçok vatandaş Serhat’a ne oldu, MasterChef Serhat’ın kimi öldü araştırması yaptı. Daha sonra Somer Şef, “Nişanlının başı sağ olsun” deyince işin aslı ortaya çıktı.

MASTERCHEF SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR?

MasterChef Türkiye’nin genç yarışmacı adaylarından Serhat Doğramacı, 23 yaşında ve aşçı. Yarışmaya İstanbul’dan katılan yarışmacı, yaklaşık 9-10 senedir bu mesleğin içinde olduğunu, MasterChef’in 2019 sezonu birincisi Cemre Uyanık’ı tanıdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.