MEB ücretli öğretmen başvuruları başladı Ağustos 2016

MEB ücretli öğretmen başvuruları başladı Ağustos 2016

MEB ücretli öğretmen başvuruları başladı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı İl Milli Eğitim Müdürlükleri MEM, ücretli öğretmenlik yapmak için başvuruları almaya başladı.

 Duyurular İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden yayınlanmaya başladı.Ücretli öğretmenlik duyurusunu yayınlayanlardan biri de Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Kırıkkale MEM, il merkezi ve ilçelerinde öğretmen ihtiyacı bulunan eğitim kurumlarında MEB Öğretmen ve Yöneticilerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9.maddesi ve 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 8/C maddesi gereğince branş, sınıf öğretmenliği ve okul öncesi öğretmenliği alanlarında ders ücreti karşılığı görevlendirme yapılacaktır.Görev almak isteyenlerin 15 Ağustos 2016 tarihinden itibaren ekteki dilekçe örneği ve aşağıda istenen belgelerle birlikte Müdürlüğümüze başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

 Görevlendirme yapılanlara ait listeler Kırıkkale MEM web adresinde yayınlanacak olup adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır. BU haber www.memurlarahaber.com haberidir. bu site bu haberimizi çalmıştır

Başvuru esnasında adaylardan dilekçe, diploma fotokopisi,  varsa formasyon belgesi fotokopisi, Aile Hekiminden sağlık raporu, Adli Sicil Kayıt Sorgulaması, Nüfus cüzdanı fotokopisi ve sertifikalar (İngilizce-Bilgisayar-Diğer) ile birlikte il MEM’lere başvuru yapılacaktır. 

81 İLDE ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK ALIM BAŞVURULARI BAŞLADI

Ayrıca diğer İllerde başvuru yapmak isteyen adaylar her ilin Milli Eğitim Müdürlüklerinin resmi web sayfasına girip duyuruları takip etmeleri YETERLİ OLACAK.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.