MEB’den Öğretmenlere 24 Kasım Duyurusu

MEB’den Öğretmenlere 24 Kasım Duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okullara, Ankara’da yapılacak törenler için yazı gönderdi. Yazıda 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne katılacak temsilci öğretmen listesine de yer verildi.

Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair  Yönetmelik, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğü girdi.
 
Yönetmelikteki değişiklikle, tezsiz yüksek lisans programlarına öğrenci  kabulünde, ALES notu getirme şartı ve ALES taban puanı üniversite senatolarınca  belirlenebilecek.
 
Öte yandan Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası Liderlik Uygulama ve  Araştırma Merkezi Yönetmeliği, Hacettepe Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Eğitim  ve Öğretim Yönetmeliği, Selçuk Üniversitesi Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma  Merkezi Yönetmeliği de yayımlanarak yürürlüğe girdi.


 

 

 


Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullara gönderdiği yazıda şu ifadeler yer aldı;

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle il milli eğitim müdürlüklerince seçilen 3’er öğretmen arasından bakanlığımız değerlendirme komisyonunca il temsilcisi olarak belirlenen öğretmenlerin listesi ekte gönderilmiştir. Seçilen il temsilcisi öğretmenlerin 23-24-25 Kasım 2012 tarihinde Ankara’da belirtilen şartlara uygun olarak bulunmaları gerekmektedir ifadeleri yer aldı.eğitimajansı

mebbb.jpg

 

 

 

Ankara'da bulunacak öğretmen listesi ve MEB'in yazısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.