Melih Gökçek 3 Ay İçinde Mansur Yavaş'ın Siyasi Hayatı bitecek

Melih Gökçek 3 Ay İçinde Mansur Yavaş'ın Siyasi Hayatı bitecek

Melih Gökçek 3 Ay İçinde Mansur Yavaş'ın Siyasi Hayatının Biteceğini İddia Etti!

 Elinde belgeler olduğunu iddia eden Melih Gökçek, mevcut başkan Mansur Yavaş’ın siyasi hayatının 3 ay içerisinde biteceğini iddia etti. 

Son aylarda yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi anketlerinde Millet İttifakı içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı en yüksek oyu alacak isim olarak gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile alakalı olarak Melih Gökçek’ten şok eden bir çıkış geldi. Gazeteci Ahmet Hakan’ın CNN Türk’te yayınlanan “Tarafsız Bölge” programına katılan Melih Gökçek kendisine yöneltilen soruları yanıtlandırdı. 

MANSUR YAVAŞ'IN SİYASİ HAYATI 3 AY İÇİNDE BİTECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile alakalı olarak elinde belgelerin olduğuınu söyleyen Melih Gökçek, “Elimde belgeler var. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın siyasi hayatı 3 ay içerisinde sona erecek.” ifadelerini kullandı. 
 
Mansur Yavaş aleyhinde açıklamalarını sürdüren Melih Gökçek, “Bu programda be bant gösteremiyorum.

Ancak başka bir program yapıp Mansur Yavaş’ın yaptığı icraatlarla alakalı bantları göstereceğim. Hatta yalan söylediğini, insanları nasıl kandırdığını birebir kendi sesinden yayınlayıp ispat edeceğim. Milletimiz bunu görünce takdiri yapacaktır. Ben iddiamın arkasında duracağım, hepiniz göreceksiniz.” dedi. 

YOLSUZLUK ANKETİNDEN MELİH GÖKÇEK ÇIKAR!

Programda kendisine yöneltilen yolsuzluk sorusuna da yanıt veren Melih Gökçek, “Anket yapılsa Mansur Yavaş mı yoksa Melih Gökçek mi yolsuzluk yapmıştır şeklinde açık söyleyeyim Melih Gökçek çıkacaktır.

Bu yolsuzluk yaptığım için değil Mansur Yavaş’ın bu yönde sosyal medyada yaptığı kampanyadan dolayı olur. Gece gündüz hakkında çeşitli ithamlarda bulunuyor. Ancak yolun sonu yaklaşıyor. Herkes kimin yolsuzluk yaptığını görecek.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.