Memur , işçi ve emeklilerin Temmuz 2022 de alacağı enflasyon farkı

Memur , işçi ve emeklilerin Temmuz 2022 de alacağı enflasyon farkı

Enflasyon Ocak ayında yüzde 11,10, Şubat ayında da yüzde 4,81 çıktı. Memur , işçi ve emekliler için ikinci aydan yüzde 8,94 enflasyon farkı oluştu

Enflasyon Ocak ayında yüzde 11,10, Şubat ayında da yüzde 4,81 çıktı. Memur , işçi ve emekliler için ikinci aydan yüzde 8,94 enflasyon farkı oluştu. Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında açıklanacak rakamlarla beraber memur , işçi ve emeklilerin Temmuz 2022 de alacağı enflasyon farkı da netleşmiş olacak.

Şimdiden Memura işçiye ve memur emeklisi ile işçilere Temmuz ayında yüzde 16.2 maaş zammı kesinleşmiş oldu.

2022 yılı ilk altı ayı için memur işçi ve memur emeklileri için enflasyon farkı artmaya devam ediyor.

DAHA 2 AYDA BİLE %8,41'LİK ENFLASYON FARKI OLUŞTU


Yılın ilk altı aylık dilimi için %7,5'lik zam alan memur  işçi ve memur emeklileri için Şubat ayı itibariyle 8,41'lik enflasyon farkı oluştu.

Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları 4 aylık enflasyonları bu rakama eklenecek ve memur işçi ve memur emeklileri için yılın ilk altı ayı için enflasyon farkı kesinleşecek.

Bize göre ilk 2 ay yüzde 16 olan enflasyon rakamları önümüzdeki 4 ayda  her ay için yüzde 3 civarı açıklanır ise bu Temmuz ayında zam alacak kamu işçisi ve memur ve memur emeklilerine en az yüzde 28 civarı maş zammı olacak gibi görünüyor.  Önümüzdeki 4 ay içinde yüzde 4 civarı her ay enflasyon açıklanır ise yüzde 32 maaş zammı Kapıda!

Gelişmeleri vermeye devam edeceğiz!

MEMURLARAHABER.COM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum