Memur, Mühendis, Sekreter, Tekniker, Teknisyen ve Şoför alınacaktır

Memur, Mühendis, Sekreter, Tekniker, Teknisyen ve Şoför alınacaktır

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Memur, Mühendis, Sekreter, Tekniker, Teknisyen ve Şoför kadrolarına kamu hizmetine ilk defa Kurumumuzda başlayacak olan adaylar arasından giriş sınavı sonuçlarına göre idari personel alınacaktır.

Memur Alımı (5 Kişi)

Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerine bağlı bölümlerden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olmaktır.


Mühendis Alımı (5 Kişi)

Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği, Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği bölümlerinden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olmaktır.

Sekreter Alımı (5 Kişi)

Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği bölümlerden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olmaktır.

Tekniker Alımı (5 Kişi)

Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Elektrik, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Web Tasarımı ve Kodlama bölümlerinden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olmaktır.

 

Teknisyen Alımı (5 Kişi)

Bilişim Teknolojileri alanı kapsamında yer alan dallardan (Ağ İşletmenliği ve Siber Güvenlik, Yazılım Geliştirme, Bilgisayar Teknik Servisi, Veri Tabanı Programcılığı veya Web Programcılığı), Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı kapsamında yer alan Elektronik, Görüntü ve Ses Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme, Haberleşme Sistemleri veya Büro Makinaları Teknik Servisi dallarının birinden mezun olmaktır.

Şoför Alımı (5 Kişi)

Son başvuru tarihi itibarıyla (B) sınıfı sürücü belgesine en az (5) yıldır sahip olmaktır.

Başvurular

Adaylar başvurularını 7 – 19 Eylül 2022 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak, belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştirecektir.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.