Mercedes Benz-Türk A.Ş. lise önlisans lisans mezunu personel alıyor

Mercedes Benz-Türk A.Ş. lise önlisans lisans mezunu personel alıyor

Mercedes Benz-Türk A.Ş. lise önlisans lisans mezunu personel alıyor

Dünyanın en çok tercih edilen otomobil markası olan Mercedes ülkemizde başarılı faaliyetlerine devam ediyor.  Daimler-Benz AG’nin ortaklığı ile İstanbul’da üretime başlayan Mercedes Benz-Türk A.Ş.  2 yıl sonra ihracata başlayarak Türkiye Genel Mümessili oldu.  Günümüzde İstanbul’da Hoşdere Fabrikası’nda şehirlerarası ve belediye tipi otobüs üreten Mercedes-Benz Türk dünyada ilk kez otobüs üretiminde hava yastığı teknolojisini uygulamıştır. Aksaray Fabrikası’nda ise hafif, orta ve ağır sınıf kamyonlar üreten tesisler Daimler AG’ nin geliştirme ve üretim ağının önemli parçalarını oluşturuyor.

Birçok sosyal hak ve kariyer gelişim olanakları olan Mercedes-Benz A.Ş. açık pozisyonlarını yayınladı. Bu pozisyonlar arasında kalite kontrol teknisyeni ve birçok alanda mühendis personel alacağını duyurdu. Kalite Kontrol Teknisyeni pozisyonlarında Endüstri Meslek Lisesi ve /veya Meslek Yüksek Okulu Makine, Otomotiv, Motor bölümlerinden mezun olma şartı aranıyor. Kalite Kontrol Teknisyeni pozisyonunda, Otobüs Üretiminde herhangi bir pozisyonda en az 5 yıl deneyimli, takım çalışmasına yatkın, 40 yaşını aşmamış ve askerliğini yapmış adaylar tercih edilecek.

 Mühendis pozisyonlarından birisi ise Makine Bakım Onarım mühendisliği pozisyonudur. Bu pozisyona başvurmak isteyen adaylar Makine veya Mekatronik bölümlerinden mezun olmak ve iyi derece İngilizce bilmek gibi şartları karşılaması gerekiyor. Ücret ve sosyal haklar bakımından Mercedes gayet uygun gözüküyor. Mühendisler için daha birçok pozisyon bulunuyor. İlanlara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.