Merve Aygüneş, ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merve Aygüneş, ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merve Aygüneş, ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Trabzon’da Fatih Devlet Hastanesinde Pratisyen hekim olarak görev yapan Dr. Ahmet Uğur Aygüneş ve 2 çocuk annesi hamile eşi Merve Aygüneş, koronavirüse yakalandı. 

28 HAFTALIKKEN SEZARYENLE DOĞUM GERÇEKLEŞTİ

Dr. Ahmet Uğur Aygüneş, tedavisinin ardından Koronavirüsü yenerek hastaneden taburcu olurken anne Merve Aygüneş’in ise durumu daha da kötüleşti.

Anne ve bebeğin durumunun kötüleşmesi sonrasında doktorlar kritik bir karar alarak doğumun 28 haftalıkken sezaryenle gerçekleşmesine karar verildi. 

BEBEĞİNE KAVUŞAMADAN HAYATINI KAYBETTİ

Kasım ayının son haftasında 28 haftalık doğan bebeği ile birlikte bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tedavi gören anne Merve Aygüneş’in durumu ne yazık ki daha da kötüye gitti.

Entübe edilen anne Merve Aygüneş, bebeğine kavuşamadan bugün doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

BEBEĞİN DURUMU İYİYE GİDİYOR

28 haftalık doğan bebeğin durumunun iyiye gittiği kaydedilirken anne Merve Aygüneş, bugün Ortahisar İlçesi Karşıyaka Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazının koronavirüs tedbirlerine uygun olarak kılındığı belirtildi. 

61saat.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.