Migros 2021 Yılı Personel Alımları

Migros 2021 Yılı Personel Alımları

Migros market zinciri 2021 Yılı Personel Alımları

Migros market zinciri kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere 2021 YILI en az ortaokul mezunu olmak şartı ile sanal market alanında görevlendirilmek üzere tecrübeli ve ya tecrübesiz personel alımı gerçekleştirecek.

MİGROS 2021 YILI PERSONEL ALIMLARI

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1. Migros  personel Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.

2. Migros personel Alımı ilanına başvuracak tüm Bay bayan adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.
 
3. Migros personel Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Yabancı Okul Mezunu adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.
 
4. Migros  personel Alımı ilanına başvuracak tüm erkek Adaylar için askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gerekmektedir.

5. Migros  personel Alımı ilanına başvuracak tüm adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.

6. Migros personel Alımı ilanına başvuracak tüm adayların 2 adet biyometrik fotoğraf gerekmekte ve bir adedi forma yapıştırılacaktır.

7. Migros  personel Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Sürücü belgesinin aslı veyahut noter onaylı sureti gerekmektedir.

8. Migros  personel alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Özel sektörde çalışılan süreler için SGK hizmeti dökümü gerekmektedir.

9. Migros  personel alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Kamu kurumlarında çalışılan süreler için çalıştıkları kurumdan alınacak belge gerekmektedir.

10. Migros  personel alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Fotoğraflı özgeçmiş gerekmektedir.

11. Migros personel alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Genel şartlar başlığında belirtilen mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekmektedir.

MİGROS 2021 PERSONEL ALIMLARI BAŞVURU BİLGİLERİ

Yayınlanmış olan ilana son başvuru tarihi 18.11.2020 olarak bildirilmiştir.

Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılması zorunludur. Bu nedenle öncelikle İŞKUR sitesine size ait olan şifreniz ile giriş yapın. Daha sonra aşağıda bulunan linki kopyalayıp yeni sekmede açın ve başvuru işleminizi gerçekleştirin

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005739331

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.