Migros işçi alımı ​​​​​​​2020 Nereden Başvuru Yapılır?

Migros işçi alımı ​​​​​​​2020 Nereden Başvuru Yapılır?

Migros işçi alımı ​​​​​​​2020 Nereden Başvuru Yapılır?

Migros işçi alımı 2020 başvurular online olarak alınacaktır.

Alınan kişiler Migros sanal marketler zincirinde depo sorumlusu, reyon görevlisi ya da teslimat personeli olarak istihdam edilecektir. Söz konusu pozisyonlara toplamda bin kişi alınacaktır.

Migros işçi alımı 2020  Nereden Başvuru Yapılır?

Migros işçi alımı için başvuru yapmak isteyenler Migros sitesi üzerinden online olarak başvuru yapacaktır. Web sitesinde üyelik oluşturduktan sonra başvuru yapılmalıdır. Migros kurumsal web sitesinde bulunan kariyer sekmesi üzerinden istenen bilgileri girerek başvuru yapılabilecektir. Başvuru formunda hangi şubede çalışmak istedikleri belirtilmelidir. Başvuru için formun doldurulması yeterlidir, herhangi bir belge istenmez. Belge teslimi işe alınan adaylardan istenecektir.

Kariyer havuzunda biriken başvurular değerlendirilecek ve sonrasında adaylar görüşmeye çağrılacaktır. Adaylarla telefon ile iletişime geçilecektir. Bu nedenle iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz olması gerekir. Görüşmeden uygun görülen adaylar iş başı yapması için çağrılacaktır. Personel alımları şu anki yoğunluktan ötürü ivedi olarak alınacaktır. Adaylar hemen başvurularını oluşturabilirler.

https://www.migroskurumsal.com/IKBasvuru.aspx?IcerikID=36

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.