Migros piyasanın çok altında 5 lt ayçiçek yağı satacak

Migros piyasanın çok altında 5 lt ayçiçek yağı satacak

Migros piyasanın çok altında 5 lt ayçiçek yağı

Neredeyse her hafta zam alarak dikkatleri üzerine çeken ayçiçek yağının 5 litresi şu sıralar marketlerde 120-140 TL arasında satılıyor.

Ayçiçek yağını bazı marketler kota ile satmaya başladı. Bazı marketlerin çevrimiçi satış kanalları ise ayçiçek yağının satışını tamamen bıraktı. Migros, tüm yaşananlara rağmen yeni bir kampanyayı duyurdu.
 
Migros marka ayçiçek yağlarında kaçırılmayacak indirim

Yeni yılda işsizlik maaşı ne kadar olacak? İşsizlik maaşından yararlanmak için şartlar nedir?
Yeni yılda işsizlik maaşı ne kadar olacak? İşsizlik maaşından yararlanmak için şartlar nedir?
Migros tarafından yapılan kampanya açıklamasında kampanyanın yalnızca kendi markaları ile üretilen ayçiçek yağlarında olduğu duyuruldu. Kampanya ile Migros'un ayçiçek yağlarında sunduğu fiyatlar ise 25 Kasım 2021 itibariyle şu şekilde:

Migros 1 LT ayçiçek yağı: 19,90 TL
Migros 2 LT ayçiçek yağı: 38,80 TL
Migros 5 LT ayçiçek yağı: 84,90 TL
Fiyatlardan görüleceği üzere Migros, emsallerine göre ayçiçek yağında en düşük fiyatı veren market konumunda. Migros, satışlara kota koyulduğuna dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ayrıca istediğiniz ayçiçek yağ miktarını Migros'un internet sitesinden sipariş verebilir ve aynı gün teslim alabilirsiniz.

Migros alışveriş tutarının en az 60 TL olması durumunda internet üzerinden sipariş alıyor ve kapıya kadar teslimat yapıyor. Fakat 5 lt alırsanız bu sorun da ortadan kalkıyor. Bir diğer önerimiz ise vereceğiniz yağ siparişinin yanında diğer ihtiyaçlarınıza ekleyebilir ve sepet tutarınızı 150 TL'ye kadar çıkararak teslimat ücreti vermekten kurtulabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.