Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la ilgili bomba iddia

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la ilgili bomba iddia

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la ilgili bomba iddia

İŞTE MEB PERSONEL COM WEB SİTESİNİN HABERİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Milli Eğitim Bakanlığını takipten çıktı. Aynı zamanda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı takipten çıkardı.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Bakanlık görevinden istifa mı ediyor?

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter ve Instagram hesaplarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı ve MEB hesabını takip etmeyi bıraktı.
 
Bakan Ziya Selçukun Sağlık Bakanı Fahrettin Kocayı da takipten çıkması, istifa mı ediyor haberlerini beraberinde getirdi.
Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Instagram hesabı üzerinden tüm Bakanları takip ederken, Bakan Ziya Selçuku artık takip etmiyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Instagram hesabından "Eğitim Bakanı" yazısını kaldırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı takipten çıktı.

FAHRETTİN KOCA BİR TEK ONU TAKİP ETMİYOR!
Sınavların yüz yüze yapılması kararının alınmasının ardından tepkilerin hedefi olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Instagram hesabından "Milli Eğitim Bakanı" yazısını kaldırdı. Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Selçuk'u takipten çıkartması dikkat çekti.

Bakan Selçuk'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi hesabını takip etmediği görüldü 

Ziya Selçuk'un Instagram hesabında dikkat çeken bir başka detay ise tüm bakanları takip eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Selçuk'u takip etmemesi oldu.

ZİYA SELÇUK İSTİFA MI ETTİ

Ziya Selçuk, istifa kararını şu ana kadar resmen açıklamadı. Ancak kulislerden edinilen bilgilere göre parti içinde ciddi bir krizin yaşandığı, pandemi sürecindeki hamlelerden dolayı Selçuk ve Koca'nın birbiri ile anlaşamadığı öğrenildi.

Bakan Ziya Selçuk'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve MEB'i sosyal medya hesaplarında takip etmediği ve istifa edeceği yönünde iddiaları sitemizde haberleştirmiştik. 

MEB'den konuyla ilgili açıklama yapıldı.

İşte o açıklama:

ASILSIZDIR!

Lütfen, Bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum