Mirasın ortağı mı çıktı şimdi!

Mirasın ortağı mı çıktı şimdi!

Mirasın ortağı mı çıktı şimdi!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un erkek olduğu zamanlarda hamile bıraktığı iddia edilen kadının, söyledikleri gündem oldu. İşte o itiraf...
Türk müziğinin en güçlü isimlerinden Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirmeden önce, bir kadınla birlikte olduğu ve ondan çocuğu olduğu iddiası magazn gündemine bomba gibi düştü. 

Yeşim Soydan, "İbret-i Alem" adlı kitabında Ersoy'un erkek olduğu günlerde bir nişanlısı olduğunu ve onu hamile bıraktığını iddia etmişti. Detaylar galerimizde.

Bülent Ersoy'un çocuğu mu var?
Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirmeden önce bir kadınla nişanlı olduğu ve bu birliktelikten bir çocuğu olduğu iddia edilmişti. Konuyla alakalı açıklama yapan Bülent Ersoy'un söyledikleride gündem oldu.

Hanımefendi zaman içinde beni aradı, şantajla para istedi, ipe götürseler inkar etmem. Olsa cinsel tercihim gibi bu kamburu da alır götürürüm. Kendimi hiçbir zaman nişanlanacak ruh yapısında hissetmedim. O fotoğraflar erkeksi görünmem için kurguydu. Askerdeyken beni ziyarete geldiğini söyledi. Kayıtlara bakın askere gitmedim. Dinsiz bunlar. Yemin ederim doğru. Eğer varsa Allah bana Müslüman olarak gömülmeyi nasip etmesin..'' dedi.

Bu konu Flash TV'de masaya yatırıldı. Ersoy'un nişanlısı olduğunu iddia eden Mehtap Hasbek Ehilde nişan fotoğraflarıyla geldiği yayında hamile kalmadığını söyledi.

Hasbek "Bir gün Melahat Pars hocamla konsere gidecektik. Bülent geç kaldı. Hoca beklemememizi istedi. Bülent de sinirlendi, bu yüzden ayrıldık" dedi.

Ayrıca telefonla yayına bağlanan bir izleyici Ersoy'un Hasbek'in dışında bir başka nişanlısı daha olduğunu ve şu an Moda'da oturduğunu iddia etti.

 

Ardından yayına bağlanan Ersoy "Hiç nişanlanmadım. Doğurmadım. Doğurtmadım da dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.