Müge Anlı da ŞOK. Üzerine yürüdü

Müge Anlı da ŞOK. Üzerine yürüdü

CANLI YAYINDA MÜGE ANLI'NIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ! GÜVENLİK DEVREYE GİRDİ!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında 22 Nisan'da Sinop'un Türkeli ilçesinde yaşanan tek katlı ahşap evde çıkan yangında 1.5 aylık hamile olan 28 yaşındaki Nurten Özkaya, 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya ile eşinin anneannesi 105 yaşındaki Hanife Özcan'ın evin içinde yanarak hayatını kaybettiği düşünüldü. Bunun üzerine adli tıp raporuna göre 3 kişinin evde olmadığı öğrenildi. Müge Anlı'da işlenen bu olayda ortalık birbirine girdi.
 

 
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu programda Sinop’un Türkeli ilçesinde yaşanan ahşap ev yangınında 3 kişinin öldüğü sanılırken Adli Tıp Raporu’na göre hayatını kaybettikleri düşünülen 3 kişinin evde olmadığı öğrenildi. Kayıp oolan 3 kişi için Müge Anlı’non sunduğu progrma başvuruldu fakat ortalık karıştı.


MÜGE ANLI’NIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Olayın başından beri Nurten Özkaya’nın eşi Erdal Özkaya ‘çok mutlu bir evlilikleri’ olduğunu söylüyordu. Bugün yayına katılan Satılmış beyin ortaya attığı iddia ortalığı karıştırdı. Satılmış Bey, şunları anlattı: ‘Bunların çok yakını olan bir köylümüz beni aradı. Bana dedi ki ‘Abi köye gidince Nurten’in boşanacağını duydum. Bu yangın olmasaymış Nurten ayrılacakmış.’ dedi.


 
Satılmış Bey, iddiayı dile getiren kişinin Erdal Özkaya’nın dayısının oğlu Şanver Özcan olduğunu açıkladı. Erdal Özkaya dayısının oğlu ile aralarında husumet olduğunu söyleyerek iddiaya tepki gösterdi. Bir anda stüdyoyu karıştıran Erdal Özkaya, Satılmış’ın üstüne yürümeye kalktı. Bunun üzerine stüdyoya güvenlik ekipleri girdi.


 

“HUZUR VERMİYOR” DEDİ
Eşi Nurten ile bugüne kadar sadece aralarında bir kez problem olduğunu söyleyen Erdal Özkaya, “Ben şerefim adına söylüyorum. Eşimle bir kez problemim oldu. 2017 yılında oldu. Ama aramızda kavga olmadı” dedi. Bunun üzerine Nurten’in kız kardeşi Eda, o kavganın şiddetle son bulduğunu belirterek şunları anlattı:

“Nurten, beni ağlayarak aradı ‘Eda abla Erdal bize huzur vermiyor’ dedi. O sırada Erdal boğazına sarıldı telefon kesildi.


 

 
Nurten’in arkadaşı Şenay Dalmaz konuşmaya başlayınca stüdyoda bir kez daha tansiyon yükseldi. Şenay Dalmaz, Nurten’in evliliğinde mutsuz olduğunu belirterek şunları söyledi:

Erdal’ın Nurten ile evliliğinin bitme aşamasında olduğunu ben de duydum. Nurten’in 7 yıl süren evliliğinde mutlu bir evliliği olduğunu düşünmüyorum.

“ÇOK EVLER YANAR”
Olayın perde arkasında muhtar adayı Şaban Özcan’ın olduğunu iddia eden Şenay Dalmaz şöyle devam etti: Ben bu suçun organize olduğunu düşünüyorum. Aslında muhtarlıkla da ilgisi var. Çünkü öncesinden gelen içlerinde besledikleri kin, nefret ve mühür davasının bu olayı tetiklediğini düşünüyorum. Üstelik seçimden sonra oluyor. Şaban beyde bu kuyruk acısı olduktan sonra daha çok evler yanar.

MÜGE ANLI’YA PARMAK SALLAYARAK ÜZERİNE YÜRÜDÜ
‘Kuyruk acısı’ lafını duyan Şaban Özcan öfke patlaması yaşadı. Yerinden fırlayan Şaban Özcan ortalığı birbirine kattı. Güvenlik ekipleri canlı yayının ortasına dalarken, Şaban Özcan Müge Anlı’nın üstüne yürüyüp parmak sallayarak “Bugünden sonra bu yayından gidiyorum. Bu şovcuları dinlediğiniz müddetçe ben burada durmuyorum’ dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.